U trendu

Kako da povećate izdržljivost u seksu

Do problema u vezi često može doći ako muškarac ima problem sa prevremenom ejakulacijom. Zbog toga se ona ubraja u jedan od najčešćih oblika seksualne disfunkcije kod muškaraca. Može da prouzrokuje ozbiljne probleme u vezi ili braku, što loše utiče na samopouzdanje i kvalitet života mnogih parova.

Prevremena ejakulacija zapravo je ejakulacija sa minimalnom seksualnom stimulacijom koja nastaje pre, za vreme ili neposredno posle penetracije, pre nego što oba partnera to žele. Smatra se da “normalna“ dužina seksualnog odnosa iznosi od 2 do 7 minuta.

Iako ovo deluje kao bezazleni problem, njen uzrok gotovo uvek leži u psihi muškarca, zbog čega je najbolje pomoć potražiti kod psihologa ili psihijatra. Lečenje se obično sastoji u savetovanju i primeni specijalne tehnike prilikom seksualnog odnosa.

Muškarci koji prerano ejakuliraju tokom seksa treba da poboljšaju rad neuronskog sistema kako bi povećali seksualnu izdržljivost. Ključ je u tome da se ojača ljubavni ili pc mišić, jer će on omogućiti da sam seksualni čin duže traje, što će učiniti da i vaša partnerka bude zadovoljnija.

Jedan od najboljih načina da povećate svoju seksualnu izdržljivost u krevetu je metoda ‘kreni-stani’. Ove vežbe možete sprovoditi tokom seksa ili dok masturbirate. Ukoliko vodite ljubav, napravite pauzu, a za to vreme promenite pozu ili partnerku zadovoljavajte na drugi način. Kada ste sigurni da vas je prošao nagon za ejakulacijom možete nastaviti seksualnu stimulaciju. Ovu vežbu možete ponavljati koliko god želite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar