Kako se ponaša muž koji više ne voli svoju ženu: Ovo su jasni signali pred kojima mnogi okreću glavu

Često ih ne primećujemo!

Ana Kirjanova je jedna od najpoznatijih ruskih psihologa. Njeni radovi su prevedeni na više svetskih jezika, a često se u njima bavi muško-ženskim odnosima i glavnim uzrocima za nesrećne veze u kojima se nalazi sve više parova.

Ona je ovog puta upozorila sve dame da pripaze na ove jasne signale jer su oni znak koji pokazuje da vas vaš muškarac više ne voli kao pre.

Ne voli vas ako vas ne grli spontano, ne razgovara sa vama o sitnicama, ne zove vas da vidi kako ste usred radnog dana…

Ne voli vas ako ne možete računati na njegovu pomoć. Kad morate brinuti o njemu kao da je dete od pet godina, a ne muškarac od četrdeset pet godina.

Ne voli vas kada vam se ruga. Kada ne primećuje vas, vaš trud i rad. Kada vam kaže da jedete puno ili da ne može da jede vašu hranu jer nije onakva na kakvu je on navikao.

Ne voli vas kada vam se stalno meša u to šta radite, svoje odluke podmeće kao vaše, kada vam kaže da pričate gluposti, da ne razmišljate svojom glavom, da ste glupi ako mislite tako…

Ne voli vas kada vam kaže: ‘ti si kriva’. Ne voli vas kada ništa ne odobrava što vi uradite ili kažete.

Ne voli vas, jer svako “volim te” morate da „prosite“ od njega.

Ako muž ne voli ženu, ona vremenom može da postane ružna, skrušena, plaha, nespretna – jer to od žene čini nedostatak ljubavi, tvrdi Kirjanova.

(Stil Kurir)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.