U trendu

Ovo su 4 ključne stvari za kojim razvedeni muškarci žude kod žena nakon propalog braka

Razvedeni muškarci su prošli kroz životne izazove koji su ih naučili važnim lekcijama o odnosima.

Sada, kada traže novu partnerku posle prethnodnog braka, znaju tačno šta žele od žena:

1. Fleksibilnost i nonšalancija: Nakon razvoda, mnogi muškarci cene ženu koja je spremna da se prilagodi i koja nije opterećena strogim pravilima. Umesto toga, traže partnerku koja će uživati u životu, biti otvorena i radoznala, i koja neće insistirati na striktnim pravilima.

2. Pokazivanje želje i inicijative: Muškarci vole kada žena otvoreno pokazuje svoju naklonost i želju za intimnošću. Fizički dodiri, poljupci i zagrljaji su im važni, a cene partnerke koje su sigurne u sebe i koje se ne boje da pokažu svoju želju za bliskošću.

3. Otvorena komunikacija: Nakon razvoda, muškarci cene partnerke koje su otvorene za komunikaciju i koje jasno izražavaju svoje potrebe. Umorni su od pogađanja šta njihova partnerka misli ili oseća, i traže iskrenost i transparentnost u odnosu.

4. Ljubaznost: Muškarcima je važno da imaju partnerku koja će ih podržavati, razumeti i biti prisutna u njihovim životima. Takođe, cene gestove ljubaznosti i pažnje, poput slatkih reči ili zagrljaja, i žele partnerku koja će im pružiti osećaj doma i udobnosti.

Sve ove stvari čine veliku razliku u vezi i braku, i pokazuju da razvedeni muškarci traže iste kvalitete kao i žene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.