Kako uživati u ljubavi i seksu tokom vrućina: Čak i ovaj jedan uređaj iz kuće može koristiti

Kako uživati u ljubavi i seksu tokom vrućina? Mogu vam pomoći čak i neki manje očigledni uređaji iz kuće.

Pretvorite letnje vrućine u zadovoljstvo, a ne mučenje, uprkos znoju

Kada osetite da vam je vrućina nepodnošljiva i jedino što vas osvežava je kupanje u moru ili hladan tuš, možda vam seks neće biti na pameti. Međutim, zašto dopustiti da vam talas vrućine uskrati ljubavno zadovoljstvo?

Vrućina može otežati svakodnevne aktivnosti, uključujući i seks, ali postoji nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da se osećate prijatnije.

Naučno je dokazano da sa porastom temperature raste i libido. Šta nas čini privlačnijima tokom leta? Da li je to sunce? Bezbrižni odmori? Generalno opuštena atmosfera? Bez obzira na razlog, seks je uvek dobar način da provedete večeri, jutra ili popodneva.

Ipak, visoke temperature mogu ozbiljno uticati na vaš seksualni život. Malo znoja je seksi, ali kupanje u znoju nije. Evo kako da se topite samo od ljubavi, a ne od vrućine.

Klimatizacija je vaš najbolji prijatelj

Znamo da su računi za struju skočili ovog leta, ali da li zaista želite da dodate „bez seksa“ na listu problema? Sve je stvar prioriteta!

Ventilator može pomoći

Ako nemate klima uređaj, blagi povetarac ventilatora može učiniti čuda. Investicija u plafonski ventilator može vam omogućiti da stvari postanu „vruće“ koliko želite, a da se ne znojite.

Zatvorene roletne

Stvorite prijatnu senku zatvaranjem roletni, čime ćete smanjiti sunčevu toplotu i stvoriti romantičnu atmosferu sa prigušenim osvetljenjem.

Kockice leda

Ledene kocke nisu samo za omiljene koktele. Možete ih koristiti i u seksu, za seksi igre.

Pozicije sa manje kontakta

Misionarska poza možda nije najbolji izbor trenutno. Umesto toga, birajte poze koje zahtevaju manje telesnog kontakta. Seks je već kardio vežba, ne treba vam dodatna toplota.

Seks sa otvorenim frižiderom

Veš mašina nije jedini uređaj koji može poboljšati vaše orgazme. Kombinacija znoja i hladnog vazduha iz frižidera može biti veoma erotična. A možete i dohvatiti hladno pivo. Nije loše.

Smanjite otkucaje srca

Da biste izbegli toplotni udar, pokušajte da održavate niske otkucaje srca. Preferirajte sporiji i senzualniji seks. Previše je vruće za vratolomije.

Seks pod tušem

Seks pod tušem može biti komplikovan i neprijatan, ali tokom leta mogućnosti su ograničene. Seks pod tušem je bolji nego bez seksa.

Prihvatite haos vrućeg seksa

Na kraju dana, morate se nasmejati i prihvatiti ideju: leto je, i leto znači znoj. Prihvatite to. Zimi ćete se žaliti da je hladno.

(avaz.ba)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.