Kakvu posteljinu koristite?

Na pitanje kakvu posteljinu koristite neko bi, verovatno, odgovorio: čistu! Neko bi se zbunjeno zapitao – hej, šta se nekog tiče kakvu posteljinu koristim? Ne brinite; ne pokušavamo da vas špijuniramo. Reč je samo o tome da se na osnovu toga kakvu posteljinu koristite može ponešto zaključiti o vama. Ako vas zanima šta bi neko (recimo, potencijalni partner) mogao da zaključi o vama na osnovu vaše posteljine, ili šta posteljina vašeg potencijalnog partnera (partnerke) govori o njima, evo prilike da saznate.
Belu boju posteljine uglavnom biraju praktične i uredne osobe koje ne vole promene; ako vaš partner ili partnerka imaju ovakvu posteljinu, a vi ste skloni idejama tipa "uplatio/uplatila sam nam krstarenje Nilom, idemo u sredu", mogli biste imati ozbiljnih problema u vezi. Ukoliko je posteljina tamnije boje, njen vlasnik je verovatno ozbiljna, konvencionalna osoba strogih kriterijuma.
Šarenu posteljinu najčešće biraju osetljive, senzualne i romantične osobe (po principu "jao, baš je slatka" ili "hej, zabavna i vesela posteljina, sviđa mi se"). Ukoliko je u pitanju posteljina sa geometrijskim figurama, radi se o osobi sklonoj dominaciji (da ne bude zabune, to uopšte ne mora da bude nasilna ili neprijatna osoba).
Osobe koje najviše vole braon posteljinu sklone su tome da suviše ozbiljno shvataju život, veoma su privržene porodici i vole smiren i uravnotežen život. Za bež posteljinu opredeliće se neodlučne osobe nesređenog života, a često je biraju i usamljene žene.
Kad smo kod žena, priličan broj njih odabraće ružičastu posteljinu – radi se o ženama koje traže ljubav, obožavanje i pažnju. Zelena posteljina odaje sramežljive osobe koje pokušavaju da istaknu svoju ličnost i da privuku nekog sasvim posebnog.
Žuta boja, inače vesela, kad je omiljena boja za posteljinu, odaje osobu sa potisnutim emocijama, strahovima, konfliktima, s nerešenim problemima i emocionalno nesigurne. Ljubičasta je boja jakih strasti – osobe sa ovakvom posteljinom verovatno imaju dobar (ili buran) seksualni život, kao i jaku maštu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.