U trendu

Kažu da je ovo najteža seksualna poza – pravo je vreme da je probate (foto)

Poznato je da seks može ispuniti silne funkcije: intimnost i blizinu s partnerom, promenu, nežnost, oslobađanje od stresa, jednostavno zadovoljenje strasti, nešto dobro za vaše telo – a neki još dodaju i dobar trening. Upravo ovaj aspekt najlepše sportske aktivnosti na svetu pojavljuje se kod ovog položaja: takozvani „uspravni 69“.

Da, dobro ste videli: uspravni 69 je položaj 69, ali u stojećem stavu. U jednoj anketi (u kojoj je učestvovalo 1.000 osoba iz Evrope i Amerike) ovaj položaj je proglašen najnapornijim i najneudobnijim seksualnim položajem uopšte (na drugom mestu bio je analni seks) – i to od oko 43 posto muškaraca i 57 posto žena. A obzirom na trenutni nedostatak fizičkih aktivnosti, ovo je doista dobra prilika za vežbu i užitak.

Zašto je uspravni 69 toliko naporan?

Nije ni čudo, jer je muškarcu (koji stoji) potrebno puno snage da drži svoju partnerku, a ona pak mora da bude spretna, koordinisana i da dobro vlada svojim telom…

Kako uspravni 69 funkcioniše u praksi?

Naime, osim što nije lako održati se u ovom položaju, nije ga uopće lako zauzeti. Profesionalci preporučuju snažnog partnera koji će najprije leći na krevet ili kauč i staviti noge na pod. Sada se možete lako postaviti u položaj 69 – najbolje je noge staviti odmah iza njegovog potiljka. Tada sledi najnaporniji deo: ustajanje. Za to vreme se dobro držite za njega.

Ako vam je uspelo – respekt! Ako još i uživate u tome – dvostruki respekt! Ako želite da isprobate taj položaj, najbolje je staviti dušek ili dosta jastuka na pod…Za svaki slučaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.