U trendu

Ko bi rekao: Ljudi ove profesije imaju najčešće seks

Istraživanje koje je sproveo Lelo UK pozabavilo se otkrivanjem povezanosti između seksualnog života i izbora zanimanja, a rezultati su pokazali pripadnici kojih profesija imaju najbogatiji, a kojih najsiromašniji seksualni život.
U istraživanju je učestvovalo 2000 muškaraca i žena, a rezultati pokazuju da najviše odnosa imaju — farmeri. Njih čak 33 posto izjavilo je da ima seksualne odnose najmanje jednom dnevno.

Odmah iza njih našle su se arhitekte, od kojih se 21 posto ima seksualne odnose najmanje jednom dnevno, a treći na listi su frizeri sa 17 posto. Na listi se nalaze i osobe zaposlene u marketingu, te advokati i učitelji.

Loše vesti dobili su novinari, od kojih svaki peti tvrdi da seks ima jednom mesečno.

Nije lako ni advokatima, koji su se pokazali kao osobe koje je najteže zadovoljiti, te je 27 posto njih priznalo da glume orgazam svaki put kad imaju seksualni odnos.

„Unutar svake profesije postoje određene sličnosti, no, bitno je uzeti u obzir da postoje brojne individualne razlike koje utiču na ljudsku seksualnost. Svakako, očekivali smo da će postojati neki trendovi, npr. količina fizičke aktivnosti kod farmera, za razliku od nekoga ko se bavi kancelarijskim poslom, koji utiče na količinu fizičke spreme i energije. Faktori životnog stila koje nam naš posao nameće imaju veliki uticaj ne samo na seksualne aspekte naših života, već i na kvalitet života uopšte“, objasnila je Kejt Mojl iz Lelo UK.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.