Ko bi rekao: Tokom ovih pet dana u godini ćete najverovatnije imati seks

Iako je sigurno istina da se u svakom trenutku neko negde vodi ljubav (isto kao što se i rađa i umire), postoji vreme kad je gužva pod jorganima najčešća, a naučnici su došli i do tačnih podataka.

Istraživanje SKYN Condoms Millennial Sex Survey iz 2015. godine. Ova velika studija ispitala je 5117 ljudi starosti od 18 do 34 godine o svakom najsitnijem detalju njihovog seksualnog života – a odgovori su bili zaista zanimljivi, piše Maxim.

Na pitanje o godišnjim prigodama koje su se najčešće slavile seksom, najčešći odgovor bio je rođendanski seks, s neverovatnih 79% milenijalaca koji to prihvataju.

Na drugom mestu je Dan zaljubljenih sa 73%, dok su godišnjice (67%) i praznici (63%) zaokružili treće i četvrto mesto. I na kraju, moglo bi vas iznenaditi da nisu svi zaposleni za Novu godinu – otprilike polovina, ili 58% vodi ljubav umesto dočeka.

Ali ne morate čekati jednu od tih prilika da biste povećali svoje šanse da za seks. Studija je takođe pokazala da je 55% milenijalaca izjavilo da je imalo seks pomirenja nakon žestoke svađe, prenosi Večernji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.