U trendu

Koliko je njegova visina bitna?

Ima muškaraca koji nisu naročito visoki, i boje se da bi to moglo negativno da se odrazi na njihov ljubavni život, da će biti manje smatrani muškarcima od onih visokih, kršnih, atletski građenih. U najvećem broju slučajeva muškarčeva visina uopšte nije presudna, bar ne sama po sebi.
Na šta mislimo "po sebi"? Na to da su niži muškarci neretko izloženi podsmehu, pre svega od strane drugih muškaraca, i da im to može umanjiti samopouzdanje – a to već utiče na ljubavni život; ne sama visina (ma kakva bila neka popularna verovanja, ženama metri i centimetri stvarno nisu prioritet), već taj manjak samopouzdanja koji se odražava na čitavu ličnost.
Šta žene misle o muškarčevoj visini? Najčešće i ne razmišljaju o tome, ako razlika u visini nije nešto drastično (bilo da je on mnogo viši ili mnogo niži od nje), čega je teško ne biti svestan i što može da fizički malo zakomplikuje stvari – a i tada se ne radi o problemu koji se ne može prevazići. A šta misle o niskim muškarcima? Nemali broj žena takođe nije baš visok, tako da je, iz njihovog ugla, čak i taj niži muškarac sasvim normalne visine. Nekim ženama se baš i dopada kad im je muškarac sličan po visini, to omogućava i neke simpatične stvari, kao što je nošenje njegove garderobe, a i ukupno uzev deluje nekako prijatno.
Ne zaboravite ni na neke poznate zvezde kojima visina nimalo nije smetala da se dopadnu nežnijem polu – Klerk Gebl je bio izrazito nizak, pa su mnogobrojne žene i dalje uzdisale za njim, a slično je bilo i s Erolom Flinom. Hoćete nekog iz kasnijih generacija? Tom Kruz, koji je često bio u društvu partnerki znatno viših od njega, i nije delovalo kao da je to ikome problem.
Istina, postoje i žene kojima su muškarci niži od njih neprivlačni. Njihov najčešći opis je da se pored muškarca koji nije bar toliko-i-toliko viši od njih ne osećaju ženom. Ali, tu nije zaista problem u muškarčevoj visini, već u njihovom osećaju ženstvenosti – žena bi trebalo da bude žena ma koliko muškarac pored nje bio visok.
Dakle, ako majka priroda nije odredila da lako možete da zaigrate u košarkaškoj reprezentaciji svoje zemlje, to vas uopšte ne mora omesti u ljubavnom životu. I dalje će postojati veliki broj žena kojima se baš takvi sviđate. Ono što je ženama najčešće bitno jeste to da su s dobrim čovekom, a to s visinom nema nikakve veze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.