U trendu

Kreativnost u seksu je veoma važna, jedna poza naprosto izluđuje muškarce

Tačno je da muškarci deo zadovoljstva crpe iz partnerkinog zadovoljstva, ali su ipak za nekim pozama luđi nego za drugim. Sva istraživanja pokazuju da ove poze muškarci obožavaju.

Jahačica

Zato je na prvom mestu poza koje muškarci najviše vole ona kad ste vi gore. U toj pozi takođe može lepo da vidi vaše grudi i izraze lica i ruke su mu slobodne da vas dodiruje. Pošto vizuelni doživljaj dominira kod muškaraca, verzija ove poze u kojoj ste vi gore ali okrenuti leđima, dozvoljava mu da vidi kako se pokrećete, a zadnjica iz tog ugla posebno dobro izgleda.

Misionarska poza

Misionarska poza je uvek na ceni. On kontroliše igru i može izbliza da posmatra kako reagujete na njegovu akciju, a to mu daje osećaj moći. Ovo je takođe veoma prisna poza, a dobar seks je kao dobra komunikacija. U misionarskom položaju vaša tela komuniciraju na najintimniji način.

Dogi stajl

„Doggy Style“, kada ste mu okrenuti leđima četvoronoške, osim osećaja kontrole omogućava muškarcu dublju penetraciju i dobar pogled. Iza vas, držeći vas za kukove i nameštajući kako njemu odgovara, on se oseća nadmoćno.

Stojeći seks

Stojeća poza vam neće omogućiti da se mnogo pomerate, ali zato on ima dobar pristup i onaj „sad si moja“ osećaj, u kome on diktira tempo i jačinu, a vaše reakcije su ograničene na stezanje mišića, glas i izraze lica.

Ples u krilu

Ples u krilu je napredna varijanta položaja u kome ste vi gore. Treba vam samo čvrsta stolica, koja će izdržati težinu i pokrete. Ukoliko ste visoki i stopala vam stoje na podu u ovoj pozi, imaćete bolju kontrolu i manje ćete mu „sedeti“ u krilu, a stolicu ćete rasteretiti svoje težine. Odlična vežba za butine, za vas, a za njega prilika da se oseti posedovano – u seksu, ovaj osećaj muškarce veoma uzbuđuje.

Kašika

Poza kašike u kojoj ležite okrenuti leđima u njegovom zagrljaju, intimna je kao i misionarska, ali ovde ruke imaju više posla i pružaju dodatno zadovoljstvo. Naročito ako ste slobodni da sami sebe stimulišete – to će ga zaista izludeti. Kad se osećate lenjo, a nestašno, ovo je idealna poza za maženje, koja će probuditi divlje raspoloženje, piše 24Sedam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar