U trendu

Kupidonova strela seks poza koja omogućava strašan vrhunac, idealna za dame koje teže stižu do orgazma

Seksualni položaj Kupidove strele je kombinacija dva seksualna položaja. To je izvrstan položaj za dame koje se bore sa postizanjem orgazma jer mogu prilagoditi tempo i intenzitet

Eksperimentisanje s različitim položajima pri seksu izvrstan je način da probudite strasti. Ako ste ljubitelj misionarske poze ili položaja kaubojke, možda biste trebali da isprobate ovaj potez.

Seksualni položaj Kupidove strele je kombinacija obe ove tehnike. To uključuje partnera, koji leži na leđima, dok se partnerica nalazi na vrhu. Partner tada može upotrebiti ruke za malo istraživanja ako želi.

Partner seka penje na vrh, uz zaokret. Umesto da sedite kao inače, gurnite svoje noge između njihovih i oslonite se na laktove.

– Ovo razigrano okretanje dinamike snage je uzbudljivo, ali ono što će vam se posebno svideti je kako se ovako čvrsto i neverojatno osećate. To je izvrstan položaj za seks za dame koje se bore sa postizanjem orgazma – prema Cosmopolitanu.

Idući na vrh, mogu prilagoditi tempo i intenzitet prema svojim osobnim željama. Takođe partneri mogu da im stimulišu klitoris rukama. Alternativno, možete upotrebiti igračku kao što je vibrator, piše Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)