U trendu

Letnje vrućine su prošle, ove seks poze idealne su za prve jesenje dane

Prvi jesenji dani odlični su za isprobavanje novih seks poza s partnerom i za rasplamsavanje strasti ispod pokrivača u spavaćoj sobi.

Uskočite s partnerom ispod pokrivača, stisnite se jedno uz drugo i isprobajte neke od ovih seksi poza…

Na kauču ispred TV-a

Zašto se ne biste zaigrali s partnerom dok na kauču ležite jedno uz drugo i pratite svoju omiljenu seriju na tv-u? Skinite odeću, a partner neka legne iza vas i stisne se uz vaše telo. Zakačite nogu oko njegove zadnjice kontrolišući tako dubinu penetracije. Okrenite glavu unazad kako biste mogli posmatrato jedno drugo u zanosu strasti.

Fantazija tokom poluvremena

Dok vaš dragi gleda utakmicu na TV-u, sačekajte poluvreme, a potom mu skinite pantalone, bokerice, pa mu sedite u krilo i krenite u akciju. Strastveno ga poljubite i pustite mašti na volju.

Seksi ušuškavanje

Ovo je odlična poza uz zagrljaj, a izvodi se tako da i vi i partner legnete na krevet, okrenuti jedno prema drugom. Zagrlite se, a zatim zakačite svoju nogu preko njegovih bokova. Polako se krećite i uživajte u svakom pokretu, strastveno se ljubeći s partnerom.

Poza naglavačke

Za ovu je pozu potrebno malo više eksperimentisanja, ali odlična je za zagrevanje tokom hladnih jesenjih noći. Partner sedi na ivici kreveta, a vi mu sedite u krilo, okrenuti prema njemu. Nagnite se natrag, tako da vam je glava spuštena prema podu. On će imati odličan pogled na vaše golo telo, a vi ćete uživati u nezaboravnom vrhuncu ove izazovne poze, piše Žena.hr.

Uz vatricu

Kad postane još malo hladnije, zapalite vatru u kaminu i ugasite sva svetla. Bacite na pod ćebe i jastuk i pozovite partnera da vam se pridruži. Lezite na trbuh, raširite noge i savite ih u kolenu. Malo podignite bokove kako bi partner mogao ući u vas otpozadi. Uživajte u strastvenom seksu, dok vatra pucketa…

Poza kašike ispod pokrivača

Poza kašika omiljena je mnogima, i to s razlogom. Muškarac je privijen uz ženu, otpozadi. Ovo je idealna poza za povećanje intimnosti s partnerom, a tokom zime je možete izvoditi ispod prekrivača i time dodatno začiniti stvar. S obzirom na to da osećaj hladnoće smanjuje šanse za postizanje orgazma, pobrinite se da vam bude toplo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.