Ljubav na odmoru (1)

Vreme godišnjeg odmora ne služi samo tome da „napunite baterije“ što se poslovnih sposobnosti tiče – najlepši odmor, ukoliko ste u vezi, jeste onaj proveden sa voljenom osobom, kada jedno drugom možete da posvetite punu pažnju i da zajedno uživate, bez stresne svakodnevice. Zato je odmor nešto čemu se mnogi parovi raduju.

Jedina nevolja sa ovom idejom je što se može desiti da od zajedničkog odmora previše očekujete, da na put krenete sa visokim očekivanjima – recimo, da vam seks sve vreme bude nešto za legendu – i da onda, dok ste pod pritiskom da ta visoka očekivanja ispunite, i ne stignete da se zaista odmorite niti da uživate u društvu voljene osobe. Zato, samo opušteno – mnogo je bolje da krenete na odmor bez ikakvih konkretnih očekivanja, osim da konačno imate vremena da se posvetite partneru/partnerki. Evo i nekih predloga kako da „začinite“ zajednički odmor.

Pred put se treba i pripremiti. Ovo je super prilika kada vam ne treba poseban izgovor za doterivanje. Pred letovanje se obično obavlja depilacija, može i manikir i pedikir, birate lepe letnje krpice… Sve to će vam verovatno veoma prijati (pokušajte da ništa od toga ne uradite baš u poslednji trenutak, kako biste izbegle nervozu i umesto toga od priprema za put napravile ugađanje samoj sebi u nekoliko etapa), pa ćete se osećati raspoloženije i privlačnije – samim tim bićete i privlačnije.

Dok putujete, osim ako neko od vas dvoje vozi pa mora da bude usredsređen na to, možete jedno drugom izlagati želje i predloge. To mogu biti slatke, romantične želje, poput zajedničkog izležavanja na plaži, posmatranja zalaska sunca dok se držite za ruke, a mogu biti i erotske fantazije. Možete, recimo, reći jedno drugom šta ste oduvek želeli da probate – ta razmena želja mogla bi učiniti putovanje veoma zanimljivim (i učiniti da se put oduži, ali na veoma podsticajan način).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.