U trendu

Mali, slatki gestovi (1)

Često se priča o tome kako postoje mnogobrojni sitni gestovi kojima možete pokazati ljubav voljenoj osobi, ali se nešto ređe pomene konkretno o kakvim gestovima se radi. Koji je to sitan gest koji bi baš vašem partneru ili partnerki mnogo značio mi, naravno, ne možemo znati, ali evo nekih primera iz stvarnog života, pa vam to može dati neku ideju.
1. On se uvek probudi žedan usred noći. Njegova supruga to zna, pa mu pred spavanje ostavi, na noćnom stočiću s njegove strane kreveta, veliku čašu vode, nešto što on sam zaboravlja da uradi.
2. Ona voli kafu spremljenu na tačno takav-i-takav način. I on joj redovno skuva takvu kafu, uvek je potrefi baš po njenom ukusu – a sam čak i ne pije kafu.
3. Njoj se neretko dešava da preko radija čuje neku pesmu koja joj se dopada. Pomene je svom suprugu i pita ga da li je ranije čuo tu stvar, i on joj vrlo brzo preko Interneta nađe baš tu pesmu. To joj govori da on razume njenu ljubav prema muzici, i da će se potruditi da joj pruži ono što joj puno znači, računajući i na njenu najnoviju omiljenu pesmu.
4. Četiri puta je ostajala u drugom stanju (i rodila četvoro zdrave dece), i u toku svake trudnoće imala je jake jutarnje mučnine, jedino što je bila u stanju da pojede bili su posebni sendviči koje joj je suprug pripremao. Svakog jutra, pre nego što ode na posao, ostavio bi joj pored kreveta pun tanjir sendviča, i tako joj bar malo olakšao teške trenutke.
5. Suprug joj sa svakog poslovnog puta donese nešto, uglavnom razglednice iz mesta u kome je bio (ona skuplja razglednice). To joj mnogo znači, jer zna da on misli na nju i dok je na putu.
6. On redovno džogira, i često u jednoj od patika, pre nego što je navuče, nađe neku sitnicu koju mu je supruga ostavila – nov par čarapa, znojnicu, tubicu kreme sa zaštitnim faktorom… To ga uvek navede da se osmehne i da pokuša da i on smisli nešto tako simpatično čime bi je iznenadio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar