U trendu

Mali, slatki gestovi (2)

Ljubav se ne mora uvek pokazivati nečim velikim, i mali gestovi mogu mnogo da znače voljenoj osobi. Kakvi gestovi? Evo šta neki ljudi rade – možda to i vama da neku ideju, a vrlo verovatno i sami imate puno takvih sitnica koje činite za partnera ili partnerku.
7. Kad god nekud putuje, on pokuša da pronađe neku vrstu hrane koja u nazivu ima nešto što bar liči na ime njegove supruge, i to joj donese s puta. Ona s nestrpljenjem iščekuje i njegov povratak, i da vidi šta je ovog puta pronašao. I, kad god on putuje, spakuje mu i neku od igračkica koje koristi njihov pas, pa on ima osećaj da je poneo sa sobom malecki deo njihovog domaćinstva.
8. On joj redovno kupuje hranu za koju zna da je voli, pamti detalje kao što je to koja joj je omiljena čokoladica, ili to da najviše voli voćni jogurt s višnjama. Ona, sa svoje strane, zna da on voli da bude među prvima koji će probati neki novi slatkiš koji se pojavio u prodavnicama, pa uvek prilikom nabavke namirnica gleda da li se pojavilo nešto novo, i to mu kupi (ako to finansijski mogu sebi da dozvole, naravno).
9. Ona je počela time što je na parčetu papira napisala kako se divno oseća jer je u drugom stanju i jer zasnivaju porodicu, i ostavila taj papir u njegov novčanik. Na istom papiru joj je odgovorio i ostavio taj papir u njenoj kutiji za nakit. Stigli su do četvrtog lista papira (prethodni su sasvim ispisani) i nastavljaju da ostavljaju poruke jedno drugom.
10. Ona mu šalje lepe SMS porukice. Nije mu toliko bitno šta mu tačno napiše, već što uprkos svim obavezama nađe vremena da smisli i pošalje mu neku lepu poruku.
11. Kad god zna da on ima težak dan na poslu, ona mu pošalje mejl u kome je "volim te" kopirano veliki broj puta. To ga uvek oraspoloži i da mu snagu da se nekako izbori s problemima.
12. Ako treba da putuje poslom, on svuda po kući izlepi poruke kao: "Volim te", "Ne zaboravi da uključiš alarm, želim da budeš bezbedna", "Pospi so na zaleđeni prilaz, ne želim da padneš i povrediš tu svoju slatku guzu"… To čini da ona oseća da on brine o njoj čak i kada nije tu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar