U trendu

Mali, slatki gestovi (3)

Postoji mnogo načina da nekome pokažete da ga/je volite. Male stvari, koje čine da se voljena osoba učini maženo i paženo, kojim pokazujete da znate šta partner ili partnerka vole ili ne vole, da obraćate pažnju, da vam je stalo. Evo nekih gestova, možda neki od njih možete i vi da upotrebite, a verovatno i vi imate svoje "male načine za pokazivanje mnogo ljubavi".
13. Kad god je na putu, on joj pošalje razglednicu koja ima neko posebno značenje za njih dvoje, neku sa životinjom koju ona voli, prizorom koji bi je nasmejao i slično. Ona njemu putem hotelskog faksa pošalje neku lepu poruku koju mu onda osoblje gurne ispod vrata sobe, i to bude jedna od prvih stvari koje vidi kad se probudi.
14. On ustaje pre nje, i uvek se oblači u drugoj sobi da je ne bi probudio. Ona uvek na vreme napuni njegov ormarić u kupatilu neophodnim stvarima, pa mu se ne dešava da ostane bez paste za zube, pene za brijanje, dezodoransa…
15. Ona mrzi peglanje. On to zna i preuzeo je peglanje na sebe.
16. Svako veče pre nego što odu na spavanje, kažu jedno drugom šta je ono drugo uradilo a da im je to značilo. Recimo: "Napravila si odličnu večeru", "Okupao si decu i smestio ih na spavanje"… Time pokazuju da su primetili šta je sve voljena osoba uradila, kao i da to cene.
17. Imaju različit pristup parkiranju kola; kad ih ona vozi, uparkira ih i ujutro vozi unazad, a on više voli da ih parkira tako da ujutro može odmah da vozi napred. Nekoliko puta se desilo da on ujutro, iako je ona dovezla kola prethodne večeri, zatekne automobil parkiran onako kako on voli, jer je ona znala da će ih on ujutro uzeti.
18. Svake nedelje ujutru on ustaje pre nje i priprema palačinke, koje onda čekaju u rerni dok i ona ne ustane, pa zajedno doručkuju. Ona se od toga oseća maženo i paženo, naročito jer u toku radne nedelje obično za doručak uzimaju nešto što kupe usput, poput peciva iz pekare.
19. Ona mu kaže da ga voli kad god joj padne na pamet da to učini, bilo da kupuju namirnice u supermarketu, ili su u bioskopu, ili… To mu govori da joj puno znači i čini ga srećnim.
20. On voli da igra basket s prijateljima. Kad se vrati kući, ona ga uvek pita kako je bilo, koliko je koševa dao, da li se lepo proveo i slično. On zna da nju košarka ne zanima, i ceni to što se ona interesuje za nešto što njemu znači.
21. Kad god on stigne kući s posla, ona vikne: "Tata je stigao!", i njihova deca se sjure, nasmejana, da ga pozdrave, neretko i da ga izgolicaju. To čini da se oseća voljenim i srećnim sa svojom porodicom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.