U trendu

Mislite li da ste savršen ljubavnik: Muškarac koji stvarno ume da zadovolji ženu radi ove stvari

Ljubavnik koji izbegava oralni seks, ženama nije baš poželjan partner, jer velik broj njih tako dolazi do orgazma, kaže Trejsi Koks, seksualna terapeutkinja i autorka brojnih knjiga, u svom bogatom iskustvu s pacijentkinjama uočila je neke osnovne vrline koje bi idealan ljubavnik trebalo da ima, a mogu se primetiti već pri prvom seksualnom susretu.

Hrabro sluša njena uputstva

Kada imate odnose s novim partnerom potrebno vam je vreme da se uskladite. Najlakše ćete do obostranog užitka doći slobodnijom komunikacijom u krevetu. Muškarci često trpe veći ‘pritisak’ i ‘teret’ koji nosi dobar ili loš seks, njihov ego u krevetu ipak je mnogo veći nego onaj žena. Partner koji se na uputstva poput ‘sporije’, ‘jače’, ‘brže’, ‘niže’ i sl. uvredi, nije materijal za dobrog ljubavnika.

– Nesigurni muškarci, koji su pritom i odbrambeno nastrojeni, nisu partneri koji su voljni da uče, a žena će zbog toga biti više koncentrisana na to ga ne uvredi, da će naposletku zbog toga i glumiti orgazam – objašnjava Koks.

Ne hvali se ljubavnim veštinama

I muškarci i žene, žele podjednako da zadive svog partnera, dok muškarci često imaju veću potrebu da to i dokazuju. Posežu za spominjanjem bogatog seksualnog iskustva ili pak insistiraju kako imaju jedinstvenu tehniku ili umeće.

Ovakvo ponašanje najčešće odbija žene, jer osim što deluje umišljeno, ono povećava očekivanja koja onda oni mogu vrlo teško ili nikako da ispune, kaže Koks.

Važan mu je njen orgazam

Nepisano pravilo je da muškarac prvo treba pričekati nju, jer se smatra da žene teže postižu orgazam od muškaraca, a zatim se posveti sopstvenom užitku.

Muškarac koji nikako, ili na samom početku odnosa, ne pokazuje pažnju njoj i njenom orgazmu retko će kasnije naići na priliku za iskupljenje.

Znaju da žene vole iskrenost

Iskreni i jednostavni komplimenti njenog karaktera, ličnosti ili izgleda su pokazatelj da ste iskreni i zainteresovan za nju. Takođe, nakon seksa s novom partnerkom ponekad ne znate šta uraditi i kako se ponašati, jer se još uvek ne poznajete dovoljno.

Uvek je u takvim situacijama teško znati ispravno postupiti, ali na primer naprasni odlazak, ustajanje iz kreveta ili zbunjenost nikako nisu ponašanje koje se ceni.

– Ako ne znate šta bi trebalo da uradite, bolje to iskreno recite, nego da bežite glavom bez obzira. Najbolje je što prirodnije se ponašati, što znači da nije dobro ni insistirati na maženju, kao ni davati velike ljubavne izjave. Radije pozovite partnerku da nešto zajedno pojedete – predlaže Koks, a prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar