U trendu

Moćna seks poza za kojom lude i žene i muškarci: Da li ste već isprobali pozu blizanac?

Iznenađenje za sve parove

Ukoliko ste u potrazi za novom pozom koja će uneti promene i malo više strasti u vaš seksualni životu, predlažemo vam tri koje će vam sigurno pomoći u tome.

Poza blizanca

U ovom položaju muškarac i žena sede jedno naspram drugog. Za razliku od lotosovog cveta, muškarac sada ima zadatak da ispruži noge, dok se devojka smešta u njegovo krilo sa nogama savijenim u kolenima. On ima mogućnost da se podupire, stavljajući ruke iza sebe i oslanjajući se na njih, a ona može da učini isto ili da se pridržava za njegova ramena.

Uvijeni anđeo

Ova poza je definitivno jedna od najintimnijih u seksu. Njena osnova je položaj „kašike“, što znači da vam daje trenutni osećaj bliskosti sa partnerom. Nakon zauzimanja položaja kašike, devojka se mora malo sklupčati na boku, sa kolenima privučenim do grudi. Ovo omogućava muškarcu dubok i intenzivan pristup. S druge strane njegove ruke ostaju slobodne da je nežno miluju dok su im tela sve vreme isprepletena.

Lotosov cvet

Zadatak muškarca je da sedi i da noge drži prekrštenima, zauzimajući čuveni položaj Bude. S druge strane žena ima misiju da sedi na njegovim nogama, obavija svoje ruke oko muškarčevog vrata, dok ga butinama steže i privija uz sebe oko pojasa. Ova poza deluje malo ekstremno, ali je zapravo ispunjena nežnošću i senzualnošću. Ona omogućava paru da istraži svoje granice, kao i da razmenjuje nežne poljupce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)