Moderna i nezavisna – i u vašem zagrljaju

Žene postaju emancipovane, jake, nezavisne, same zarađuju, grade karijeru, trude se da pokažu da sve mogu same, i ima muškaraca koji se zapitaju šta oni uopšte mogu da pruže takvoj ženi. Jeste privlačno što je ona toliko jaka i puna samopouzdanja, što je toliko uspešna, ali ako ona sve može sama, šta on može da joj pruži? Neke veoma bitne stvari.
Sve više postaje ne samo stvar trenda već, prema mišljenjima mnogih, normalno da žena sasvim lepo ume da se snađe i sama. Nije joj neophodan muškarac da je izdržava. Ako treba, i dete će da odgaja sama (a, striktno govoreći, ako baš hoće, može da zatrudni i uz pomoć banke sperme). Naučiće i da se odbrani od nasilnika, ugradiće alarm i sigurnosnu bravu, nabaviće psa čuvara… I koja bi tu bila uloga muškarca? Za šta bi joj muškarac uopšte bio potreban?
Za nežnost, za ljubav, za to da se oseti ženom. Nije njoj neophodno da joj neko pridrži vrata, ali će uživati u gestu. Može ona sama sebi da kupi cveće i slatkiše, ali je lepo kada je time obraduje dragi. Lepše je kad, nakon napornog dana, ima ko da je zagrli, kad ima u čijem naručju da se ušuška. Celog dana ona se brinula o svemu i svačemu, završavala hiljadu stvari, i lepo je kada se na kraju dana neko pobrine o njoj, kada može naprosto da spusti gard i da i dalje bude bezbedna, da se oseća sigurno i voljeno. To je nešto što ne može sama, jer je za celu priču potrebno dvoje, ne može jedan sam, ma koliko sposoban bio, da je ostvari.
Zato, dragi naši muškarci, ne brinite, uvek ćete biti potrebni. I ta seksi jaka žena puna samopouzdanja želi da bude voljena, mažena i pažena, ništa manje od one koja kao da samo zbunjeno trepće okicama i kao da moli da je zaštitite od strašnog i surovog sveta (malo preterujemo, znamo). Želi da ima kome da pruži ljubav, i s kime da podeli svoje uspehe, svoje radosti, svoje tuge. Može da bude samostalna, ali ne i da deli sama sa sobom. Potreban joj je muškarac – jak muškarac, istovremeno i pun ljubavi, nežnosti i pažnje, sposoban da je podrži, onaj koji i sam ima dovoljno samopouzdanja, pa će ga uspeh njegove drage ispunjavati ponosom, između ostalog i ponosom jer je tako jaka žena odabrala baš njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.