U trendu

Morate da ih isprobate: 6 zanimljivih poza u seksu koje ćete naprosto obožavati

Govorimo li o pozama u seksu, nakon nekog vremena normalno je da se ponekad zapadne u rutinu, prenosi Prva.rs. To vremenom može da postane malo dosadno. Zato je ponekad potrebno uneti malo začina u seksualni život, a šta je bolje od eksperimentisanja s pozama?

Iznenadite dragog s nečim neočekivanim, jer i ove male promene mogu da znače veliku razliku u poboljšanju vašeg seksualnog života.

Drugačija misionarska poza
Ovo je jedna od verzija najčešće poze u seksu – misionarske. Razlika je u tome što je ovog puta položaj nogu zamenjen. Žena leži na leđima i ima skupljene noge, a partner raširene. Ova poza je dobra za oboje jer je ulazak znatno uži nego u običnoj misionarskoj pozi, a time i podražaj. Vaš partner će se namučiti mnogo više nego vi, pa mora biti spreman da se malo se oznoji…

Makazice
Ova intimna poza u svetu je poznata pod imenom „cuissade“, od francuske reči „cuisse“ što znači bedro. Žena legne na leđa, a muškarac u polusedećem položaju jednu nogu podvuče pod njeno bedro. Drugu nogu prebaci preko njenog drugog bedra. U ovoj pozi oba partnera učestvuju ritmičkim kretnjama (samo treba naći pravi ritam). Žena u ovoj pozi može da pokuša da drži što stisnutija bedra, što će pozu učiniti još uzbudljivijom.

Na fotelji
Žena sedi na ivici fotelje i nogama obuhvata partnera koji kleči ispred nje. U ovoj pozi muškarac sebi može da pomogne tako što će se uhvatiti za naslon ili rukohvat fotelje. To će mu omogućiti dublje prodiranje i veći užitak.

Ples u krilu
U ovoj pozi žena kontroliše ritam seksa. Ovog puta muškarac sedi na ivici fotelje, partnerka ga „zajaše“ i kreće se gore-dole, oslanjajući se obema nogama o naslonjač ili s jednom nogom o pod. Jedna verzija ove poze je da žena okrene leđa partneru i tako još jače stimuliše G-tačku.

Hidrant
Poza u kojoj muškarac devojku uzima otpozadi omogućava duboku penetraciju i jako stimulisanje G-tačke (poza se ne preporučuje trudnicama). Žena klekne pred stolicu i nasloni se na nju, a partner je dotle uzima otpozadi. Da bi olakšali penetraciju, muškarac pridržava jednu nogu.

Bermudski trougao
Bermudski trougao je verzija poze u kojoj je žena gore. U ovoj pozi ona zajaše partnera, ali mu je okrenuta leđima, može da kleči ili čuči, kako je god prijatnije. On tokom seksa partnerki miluje celo telo i stimuliše klitoris. Kao i u svim pozama u kojima je žena gore, i u ovoj ona kontroliše ritam i dubinu penetracije. U ovoj okrenutoj pozi zagarantovana je stimulacija G-tačke. Jedino na šta partnerka mora da pripazi u ovoj pozi jeste da se ne nagne previše prema napred, jer to njemu neće biti prijatno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.