U trendu

Možda ste nešto više od prijatelja, ovi znaci to dokazuju

Nije retko da se rodi ljubav između dvoje prijatelja. Tu ljubav često jedno (ili oboje) neće da priznaju iz straha da ne upropaste prijateljstvo, a neretko nisu ni sigurni da li između njih postoji nešto više od ljubavi.

Sve to može da bude pomalo zbunjujuće, ali postoji način da utvrdite da li imate stvarno dobrog prijatelja ili je to možda ljubav vašeg života..

1. Pomislite na njega/nju čim se probudite
Ako je vaš prijatelj (prijateljica) prva misao kada se probudite, to može da znači da želite nešto više od prijateljstva. Uostalom, nisu vam pali na pamet ostali prijatelji odmah nakon buđenja, nego baš taj jedan ili jedna?

2. Boli vas kada je u vezi
Želite da ga/je vidite srećnog/srećnu… samo ne očekujete da ćete se zbog toga osećati kao da vas je izdao/la.

Ako imate „knedle u grlu“ kada je vaš prijatelj ili prijateljica u vezi, zvanično je – zaljubljeni ste!

3. Dan vam nije potpun ako se ne čujete
Ok, desi se ponekad da legnete u krevet a da niste stigli da se čujete, ali takvi dani su retki. A kada se desi da se niste čuli celog dana, jednostavno osećate kao da vam dan nije potpun…

4. Tražite razlog da ga/je dodirnete
Želite da ga/je zagrlite, da mu/joj dodirnete kosu… Zapravo, želite da budete blizu, da se dodirujete i koristite svaku priliku da to i uradite. Sigurno to ne radite i sa ostalim prijateljima, zar ne?

5. Sve vas podseti na njega/nju
Sve što neko kaže ili uradi, navede vas da pomislite na njega/nju. I naravno, to vam svaki put izmami osmeh na lice. To definitivno nije samo prijateljstvo.

6. Čujete njegov/njen glas u glavi
Kada ste zbunjeni zbog nečega, tužni ili vam je samo dosadno, gotovo kao da čujete njegov/njen glas u glavi. Ne, niste ludi, već se verovatno pitate šta bi vaš/a prijatelj/ica pomislio/la u ovakvoj situaciji. Dešava se to kad se zaljubite…

7. Pričate o njemu/njoj sve vreme
Kada koristite svaku priliku da pomenete njegovo ili njeno ime, to definitivno nije samo prijateljstvo. Ako vas, na primer, drugarica pita da gledate neki film, a vi kažete: „Jao, to je Jovanov omiljeni film!“, jasno vam je šta se dešava, zar ne?

8. Zamišljate vašu budućnost
Kada ste zajedno, zamišljate vas „zauvek srećne“. To je prilično romantično i znak da među vama ima nečeg više od prijateljstva.

9. Želite da izgledate najbolje kad ste zajedno
Kada neko počne da vas zanima na taj, romantičan način, želite da uvek budete u najboljem izdanju kada ste zajedno. Ali, takođe znate da ne morate naročito da se doterujete jer mu/joj se dopadate takvi kakvi ste.

10. Neprestano flertujete
Možda ćete to sebi pravdati rečima da se jednostavno tako družite, ali budite sigurni da su vaše flertovanje primetili i ostali. Postoji razlika između druženja i zabave sa jedne, i flertovanja sa druge strane.

11. Imate „pakt“ za brak
Ako ste ikada sklopili pakt da ćete se venčati ako oboje ostanete singl do određenih godina, to je zato što među vama postoje osećanja. Suočite se sa tim!

12. Zamišljate vaš poljubac
Budite realni – ne zamišljate poljubac sa nekim prijateljem (prijateljicom) koji vam se ne dopada. Vaš odnos definitivno nije samo u granicama prijateljstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.