U trendu

Možete i vi: Ovih 10 stvari sve žene vešto kriju od partnera

Iskrenost je temelj svake dobre veze, ali neke stvari je ipak bolje zadržati za sebe. Žene su uglavnom svesne pa vešto od svojih partnera skrivaju sitnice koje bi mogle upropastiti vezu.

Ovo je deset tajni koje mnoge žena kriju od svojih partnera i slobodno možete i vi.

1. Najbolja drugarica zna sve
Gotovo da ne postoji žena koja ne govori svojoj najboljoj prijateljici baš sve detalje iz veze – od aktivnosti u spavaćoj sobi do iznosa na njegovu bankovnom računu. Retko šta u vezi ostane skriveno od najbolje drugarice i to je nešto što se nikada neće promeniti pa je to bolje prećutati partneru.

2. Tačan broj seksualnih partnera
Nijedna se žena neće hvaliti svom dečku ljubavnim uspesima pre njega. Za razliku od muškaraca, žene uglavnom ublažavaju istinu o broju svojih bivših seksualnih partnera, što u prevodu znači da je žena koja kaže da je spavala sa četiri frajera verovatnije spavala sa njih sedam. Dva najčešća razloga zašto žene lažu o broju svojih bivših ljubavnika su: da ne ispadnu promiskuitetne ili zato što i same žele zaboraviti neke od njih.

3. Dlačice po telu
Retko koja žena će se svom dečku pohvaliti dlakavim nogama ili pazusima. Dlačice na ženskom telu i dalje su tabu, a većina frajera za njih uopšte i ne zna.

4. Neuredna strana
Žene su neuredne jednako koliko i muškarci, samo to malo bolje skrivaju, i to najčešće doslovno – ispod kreveta, u ormaru, pa čak i u make-up torbici.

5. Upoređivanje sa bivšim
Sasvim je uobičajeno na početku veze upoređivati novog partnera sa bivšim(a). Novi uglavnom pobeđuje, a ako ne, znači i da bi uskoro mogao postati bivši.

6. „Prljave“ misli
Žene razmišljaju o seksu jednako često koliko i muškarci i to je jedna od najbolje čuvanih ženskih tajni.

7. Muškarci su uvek na testu
Kada su u vezi, žene analiziraju svaki pokret, gest, rečenicu, izraz lica pa čak i e-mail svog partnera, a to testiranje nikad ne prestaje. Osim analize, test uključuje i učestala trik pitanja, poput „Hoćemo li imati trojku?“ ili „Ko ti je najlepša kolegica sa posla?“ na koja muškarac treba vrlo vešto odgovoriti želi li izbeći skandal.

8. I žene vole gledati zadnjice
Iako toga nisu svesni, i muškarci retko kad napuštaju prostoriju bez barem jednog ženskog pogleda na njihovu zadnjicu.

9. Fantazije o njegovom najboljem prijatelju
Većina žena to ne radi namerno, ali gotovo svaka barem jednom fantazira o najboljem prijatelju svog dečka, čak i ako ga ne može podneti, a taj fenomen je posve neobjašnjiv.

10. Muškarac bi trebao biti glavni u krevetu
Ne zaboravite, i najuspešnije žene vole da muškarci u krevetu vode glavnu reč.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.