U trendu

Možete odahnuti: 4 znaka da je on ljubav vašeg života

Postoje jasni pokazatelji da je vaša veza zaista kvalitetna

Svi se mi ponekad preispitujemo. Bilo da je to u vezi posla, ljubavi ili neke sasvim druge sfere života, preispitivanje je sasvim normalno i to je način da shvatimo koliko smo dobri na tom polju.

Nikada ne možemo dobiti potpuno precizne odgovore jer je budućnost zaista neizvesna i ne možete znati da li će ta osoba sa kojom ste sada biti uz vas ceo život.

Ono što možete jeste da se usredsredite na stvari koje trenutno postoje u vašoj vezi i koje odlikuju vašeg partnera.

Ovi signali treba da vam budu znak da pored sebe imate osobu koju treba da čuvate i da je vaša veza zaista zrela i ozbiljna, kao i da će trajati.

1. Partner pokazuje interesovanje
Ako rado govori o sebi, ne ponaša se tajnovito i zainteresovan je za vas – postavlja duboka, suštinska pitanja, to je dobar pokazatelj. Bitno je i da to radi sa iskrenošću i istinskim interesovanjem, da ne osećate da ima zadatak da prikupi što više podataka o vama, uključujući i vaše mane.

2. Otvoren je o vašoj vezi
Ne pokazuje suzdržanost i svojim prijateljima govori o vama. Upoznaje vas sa voljenima, poziva vas na druženja sa prijateljima. To je jedan od pouzdanih znakova da vašu vezu shvata ozbiljno.

3. Poštuje vaše granice
Svestan je da vaša veza neće ugroziti njegov odnos prema prijateljima, kontinuitet u druženju i neke njegove hobije i sklonosti. Takođe, ne nastoji da vas kontroliše i ispituje na šta trošite vreme. Neće se uvrediti ako želite da budete sami ili sa porodicom.

4. Ima kontrolu nad svojim emocijama
Obratite pažnju na to kako se vaš partner nosi sa stresom, frustracijama, a posebno s besom. Svi ljudi mogu u jednom trenutku da se prepuste navali emocija, ali važno je kako se ponašamo u takvim situacijama i nakon njihovog završetka. Osim toga, posmatrajte njegovo ponašanje kad se posvađate, to takođe mnogo govori o osobi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)