U trendu

Muška prevara nije samo seks: Ovo su jasni znakovi da vaš čovek razmišlja o drugoj ženi

Naučnici sa Univerziteta u Mičigenu tvrde da muškarci prevaru doživljavaju malo drugačije od žena.

Nešto što je za njih potpuno „nevino“, žene mogu da shvate kao izdaju.

Poveravanje problema drugoj ženi

Posebno ako se oni odnose na ogovaranje partnerke i probleme u vezi. Danijel Kruger, profesor sa Univerziteta u Mičigenu kaže kako se tu radi o takozvanoj “informacijskoj neveri”. Poveravati nekom slabosti svoje devojke i raspravljati o svojoj vezi s drugom osobom svakako ukazuje na intimnost, a može lako odvesti i do fizičke prevare. Naime, takvu vrstu prevare možemo protumačiti kao emocionalno povezivanje koje žene još teže doživljavaju i opraštaju nego sam seksualni čin.

Proveravanje profila bivše devojke na Fejsbuku

Gledanje profila bivše na Fejsbuku može biti bezazleno kao i proveravanje profila prijatelja iz srednje škole, no priznajte da možda malo maštate o prošlosti i zamišljate kakva je i kako bi vam bilo da ste zajedno.

,,Generalno verujemo da muškarci ne mare za emocije i osećanja i njih zanima samo seks”, rekao je Džastin Sitron, profesor sa Univerziteta Vajdner. No, iako će žene takođe potajno pogledati profile bivših, istraživanje je pokazalo da muškarcima zameraju kada proveravaju svoje bivše. Možda baš zbog truda koji su uložili i znatiželje treba posumnjati da još uvek kriju neke emocije.

Kupuje piće drugoj ženi

I pritom se ne podrazumeva čašćavanje grupe koleginica ili prijateljica s kojima ste na kafi na pauzi. Ako počastite pićem jednu ženu i to ponovite više puta, mora da se radi o nečemu drugom. Biti ljubazan i drag muškarac koji počasti koleginice kafom, to je u redu, ali izlaziti s jednom posebnom nije uobičajeno ponašanje vernog muškaraca, morate priznati.

Izlazi na vaše mesto, ali bez vas

Znak da nešto ne štima i prevara koja će uzdrmati ženu svakako je odlazak s drugom osobom na posebna mesta. Omiljeni restoran u kom ste proslavili godišnjicu veze ili braka, posetiti poslastičarnicu u koju ste izašli s devojkom kad ste se upoznali.

Davanje komplimenata drugoj ženi

Ako muškarac primeti da je neka žena promenila frizuru ili da ima novu haljinu, zaista nešto ne štima. Naime, očito mu je već privukla pažnju pa primećuje detalje, koje muškarci, ruku na srce, ne primećuju često. A još ako joj da kompliment, alarm za uzbunu može se slobodno upaliti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.