U trendu

Muškarac koji je vredan braka najčešće ima ove osobine: Ženama je svaka podjednako važna

Ovo je pet osobina istinski zrelog muškarca koji je vredan braka

Svaka ozbiljna veza uglavnom vodi u bračne vode i miran porodični život. Međutim, mnoge devojke nisu sigurne da li vredi upuštati se u odnos sa muškarcem kome brak nije ni na pameti.

Kako se zrelost stiče godinama, oblikuje životnim lekcijama, većina žena je svesna da muškarca ne mogu da promene niti da ga nateraju da se uozbilji, ukoliko on nije spreman za to.

Zato bi trebalo da obratite pažnju na to da li je on spreman na brak i da li je dobar izbor, u samom startu.

Muškarac koji je vredan najvažnijeg „da“ najčešće ima ove osobine:

1. Drži do sebe

On nije muškarac koji mora da bude u centru pažnje. On se svakako ne plaši toga, ali mu to nije potrebno da bi se osećao značajnim. On je muškarac s kojim je moguće imati konverzacije koje imaju smisla. Sluša kad govoriš i stalo mu je do tvog mišljenja.

2. Zabavan je

To je muškarac koji ne shvata sebe previše ozbiljno. Dozvoljava sebi da se iskreno nasmeje. Duhovit je i zbog njega često imate osmeh na licu.

3. Emocionalno je dostupan

Konstantno radi na sebi, na svojim strahovima, nesigurnostima i nije ga sramota da pokaže svoja osećanja. Ne pokušava da izbegne obaveze, već se hrabro hvata u koštac sa svim preprekama. Spreman je da vam najotvorenije pokaže svoje emocije i jasno stavi do znanja okolini koliko mu značite.

4. Otvoren je i direktan

S njim znaš na čemu si. On ne voli igrice, sve što mu smeta reći će vam u lice. Neće praviti ljubomorne scene i sputavati vas tokom života. On je svestan sebe i nema potrebu da se pretvara da je neko drugi, osim onog što jeste u suštini.

5. Čvrsto stoji na zemlji

Pravi muškarac se ponaša zaštitnički kada je to potrebno, ali ne zato što je nesiguran u sebe ili vam ne veruje, već zato što želi da vam pokaže da je tu u svakom trenutku.

Zdrav muškarac ima svoj identitet i svestan je sebe – ko je on, za šta se bori, ima svoja uverenja i vrednosti. Njegovo ponašanje se ne menja bez obzira gde i šta radi, i uvek je isti, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar