U trendu

Muškarci otkrili kakvu frizuru „tamo dole“ najviše vole kod žena, 1 im se nikako ne sviđa

Odluka kakvu intimnu frizuru će žena imati isključivo je njena, ali muškarci su nedavno dali svoj sud o dlačicama „tamo dole“.

Portal „AskMen“ postavio je muškim čitaocima eksplicitno pitanje: „Koja je vaša najomiljenija ženska intimna frizura?“

Rezultati su bili prilično jasni…

Velika većina od više od 5.000 ispitanih muškaraca, tačnije 41 odsto, izjavilo je da im se najviše sviđa takozvana „brazilska frizura“ – kod koje ne ostane nijedna jedina dlačica na ženskom međunožju. Dakle, izgled potpuno obrijanog intimnog područja najviše se svideo muškom rodu.

To i nije neko veliko iznenađenje, jer se danas retko koji muškarac može setiti kako izgleda odrasla žena s prirodnim stidnim dlakama.

Međutim, možemo se malo opustiti kad je reč o intimnim frizurama. Čak 38 posto muškaraca priznalo je da mogu živeti s tim da vide na partnerki vide stidne dlake, ali ako su fino oblikovane i negovane.

Ono što muškarci ne vole: prirodne dlake. Samo 5 odsto muškaraca voli da žena dole ima prirodni grm bez ikakvih intervencija.

Anketa je otkrila još nešto: muškarci imaju određenu sklonost prema intimnoj frizuri žene. To ne znači odmah da ne žele da izlaze sa ženom čija intimna frizura ne odgovara njihovim idealima.

Jedan ispitanik je izjavio: „Čak i ako imam neke sklonosti, žena na kraju odlučuje kako će izgledati njeno međunožje. Ako joj se sviđa nešto drugo od onoga što se meni sviđa, to ne znači da neću više izlaziti s njom.Na kraju, sigurno je odabrala varijantu koja joj se čini najprivlačnijom. Zašto bih želeo da menjam to?“

Dakle, sve jedno je za kakvu će se intimnu frizuru žena odlučiti, nijedan muškarac je na osnovu toga neće smatrati manje privlačnom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.