U trendu

Muškarci otkrili tajne koje nikad ne govore ženama

Neko je na Reditu uputio izazov muškarcima – otkrijte tajne koje nikada ne otkrivate ženama. Novinarka BuzzFeeda Fabiana Buontempo odabrala je najbolje odgovore.

Kako postaviti pitanje i dobiti odgovor

„Veće je verovatno da ćete dobiti ono što želite od nas ako nam to direktno kažete“, rekao je jedan korisnik.

Razmišljanje o glupostima

„Ako pitate momka o čemu razmišlja, a on kaže: ‘Ništa’, vrlo je verovatno da to zaista nije ništa. Znamo da je ono o čemu razmišljamo toliko glupo i besmisleno da zapravo ne osećamo potrebu da reci bilo kome o tome“, tvrdi drugi.

Usamljenost nije znak otuđenja

„Kada želimo da budemo sami, nije da ne želimo da budemo u vašoj blizini, već da ne želimo da budemo ni sa kim neko vreme“, tvrdi Reditor.

Komplimenti čine čuda

„Ako mi date kompliment, verovatno ću to pamtiti zauvek. Još uvek se sećam kada mi je jedna devojka na koledžu rekla da sam lepo izgledala sa bradom kada sam je pustio. Od tada nosim bradu“, rekao je komentator.

Nošenje muške košulje

„Stvarno volim da vidim svoju partnerku kako nosi moje košulje. ​​Možete ih zadržati, mnogo bolje stoje na vama nego na nama!“, kaže drugi.

Zagrljaj

„Zaista uživam kada me grli s leđa, kao što ja obično grlim nju. Ozbiljno, to je sve što želim“, napisao je redditor.

Razgovor o seksu sa prijateljima

„Po mom iskustvu, sa prijateljima ne pričamo ni upola manje o svom seksualnom životu nego žene“, tvrdi jedan muškarac.

Nema dvosmislenih odgovora

„Ako nam postavite pitanje, odgovor koji vam dajemo je tačan odgovor. Ne morate da proveravate, niti da postavljate pitanje na bilo koji drugi način, sigurni smo u svoj odgovor. Ne lažemo vas ili da vam kažemo ono što želite da čujete, to je naš odgovor. To se neće promeniti, a ako želite da čujete drugačije mišljenje, ili pitajte nekog drugog ili jednostavno ignorišite ono što smo rekli“, kaže drugi čovek.

Jednostavna komunikacija

„Komunicirajte najosnovnijim terminima. Momci se mogu zbuniti i pogrešno protumačiti složene emocije za koje devojke misle da će ih razumeti“, rekao je reditor.

Uživanje u malim stvarima

„Uživamo u jednostavnim stvarima na rođendanima, Danu očeva i slično. Ponekad su piće, brza hrana i izležavanje sve što želimo da uradimo za naš dan, posebno imajući u vidu da mnogi momci znaju kako da se istroše kada proslavljaju svoj poseban dan“, zaključio je čovek..

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar