U trendu

Muškarci, pazite: Ako žena ovo radi ispod čaršava to je LOŠ ZNAK

Svima je postavljeno pitanje koje se odnosilo na orgazam i varanje.

Jedno istraživanje koje je objavljeno u časopisu „Archives of Sexual Behaviour“, proučavalo je 138 žena i 121 muškarca u heteroseksualnim vezama.

Svima je postavljeno pitanje koje se odnosilo na orgazam i varanje.

Intenzitet i učestalost ženskih orgazama malo su uticali na to jesu li žene pre varale ili će verovatno varati u budućnosti. Pokazalo se da što je više vrhunaca žena lažirala, tim je bila veća verovatnoća da je već varala odnosno da će opet varati u budućnosti.

Međutim, stručnjak za seks, doktorka Tami Nelson, otkrila je da je čak 80 odsto žena lažira vrhunac!

Zašto žene glume?

Prethodne studije pokazale su da se žene, koje lažiraju orgazam, osećaju nezadovoljno seksom sa svojim partnerom ili partnerima, ili su pak nesposobne da saopšte i iskreno priznaju šta zapravo žele tokom vođenja ljubavi. Upravo to objašnjava potrebu neprestanog lažiranja vrhunca i varanja.

Ispostavilo se da je posledica laganja o doživljenim orgazmima zapravo ženama bukvalno „zatvorila vrata“, i sada su svesne da ga nikada neće doživeti sa trenutnim partnerom – jer je on ubeđen da sve radi kako treba.

Većina muškaraca ne shvata da žena prvo mora da se oseti sigurno, prijatno, intimno i u dodiru sa svojom senzualnošću pre nego što bude spremna za genitalnu stimulaciju. Žena se možda boji da kaže da joj treba više vremena. Možda se boji da pokaže svoje stvarne osećaje ako ne odgovaraju slikama onoga što bi trebalo da se dogodi u krevetu. A možda se boji da će povrediti partnerove osećaje govoreći mu da je ono što rade ne uzbuđuje.

Ova situacija je posebno izazovna ako ne poznaje svoje telo dovoljno dobro da bi predložila drugu mogućnost ili ako je njeno prošlo iskustvo takvo da njen partner nije bio otvoren za razgovor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)