U trendu

Muškarci, pripazite: Ovih 10 tipova žena treba izbegavati

Muškarci vole inteligentne žene koje znaju da izraze i imaju čvrste stavove, ali ne i one koje baš ‘sve’ znaju najbolje, ne dozvoljavaju mišljenja suprotna od svojih i ne prekidaju raspravu dok ne kažu sve što joj je na pameti.

1. Udavača

Ova žena ima samo jedno na pameti, a to je namamiti muškarca u brak. Bilo da je opterećena svojim biološkim satom ili naprosto smatra da joj prolazi ‘zadnji voz’, ona je toliko željna forme braka da joj odabir muža ne igra važnu ulogu. Već na samom početku veze uvodi vas u porodicu, pravi planove za pet godina unapred i smišlja imena vaše dece, a kako bi vas lakše namamila trudi se biti savršena devojka. Već nakon par meseci zateći ćete sebe kako birate prstene.

2. Kraljica drame

Ona je nepredvidiva, spontana i vrlo temperamentna. S njom zaista nikad nije dosadno, a razlog za to je što će ona proizvesti dramu i tamo gde je nema. Oseti li da joj ne pružate dovoljno pažnje, napašće vas pred celim društvom, pogledate li prolaznicu na ulici, izjuriće iz auta koji se kreće, a ako poželite da je ostavite – plakaće, vrištati i ‘seći vene’ jer ne može da zamisli svoj život bez vas…

3. Sponzoruša

Za prepoznavanje sponzoruše nije potrebno veliko znanje ili umeće, jer ona u prvi plan ističe svoju fizičku privlačnost u koju značajno investira čestim odlascima kod frizera, kozmetičarke i u šoping. Od samog početka veze obraćaće pažnju na sat koji nosite i auto koji vozite, nikad se neće latiti novčanika i polako će vas uvesti u to da smatrate kako je vaša uloga plaćanja svega ‘kavaljerska’ i najnormalnija. Osim toga, brzo ćete primetiti da nema drugih interesovanja u životu osim izlazaka i sređivanja, prenosi 24sata.hr.

4. Emocionalno nedostupna

Ovaj tip žene je izuzetno opasan, a opisuje onu ženu koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze koju nije u potpunosti prebolela, pa će u novi odnos ući s ‘figom u džepu’. Iako može imati sve druge poželjne kvalitete u odnosu, budući da njoj neće biti toliko stalo jer ona trenutno nije u stanju razvijati duboke osećanja, naći ćete se u vezi iz koje ćete vi vrlo verovatno izaći jako povređeni i nesigurni, a ona zadovoljenog ega.

5. Zvocalo

Zašto si ovo, zašto nisi ovo…omiljene su rečenice tzv. zvocala. S njom u odnosu nikad nećete biti dovoljno dobri i zadovoljiti njene standarde, jer ih ona zapravo nema – tj. ni sama ne zna što želi. Ovaj tip žene je zapravo nezadovoljan i frustriran vlastitim životom, a umesto radom na njemu, primiće se ‘krojenja’ partnera po svojoj meri – od odabira odeće, prijatelja, ponašanja…

6. Bez stava

Ona je zgodna, uvek nasmejana, slatka, pristojna i potvrdno kima glavom. Na prvi pogled ćete pomisliti da ste upoznali najsavršeniju ženu na svetu i ponosno je voditi pod rukom dok će vas drugi ljubomorno posmatrati. To će dodatno i potvrditi činjenica da se nikad ne svađate i ona se u svemu slaže s vama. Ali, zagrebete li po površini, shvatićete da ona zapravo retko izražava svoje stavove i misli, pa se i zapitati ima li ih uopšte.

7. Opsesivna

Na prvi pogled će vam imponovati koliko ste se joj svideli i sviđaće vam se činjenica da s njom ne morate igrati igrice ‘toplo-hladno’ da bi je osvojili. Uskoro će vam njenih 10 poziva na dan, činjenica da joj morate polagati račune za sve šta radite, pa i koga ste slučajno pogledali na ulici upaliti crveno na semaforu – imate posla s posesivnom i ljubomornom ženom koja se poput pijavice prilepiti na partnera i crpi njegovu energiju.

8. Razmažena

Ona je tatina i mamina princeza, čistog srca i namera, dok je svet oko nje okrutan. Njene se priče svode na to da su ljudi prema njoj nepravedni, na poslu ispada žrtvom, a sve njene prijateljice su ljubomorne na nju. S ovakvim tipom žene ćete dobijati redovite ‘terapije’ ćutnjom i durenjem jer ste povredili njena osećanja, rekli nešto bezosećajno ili se samo poneli kao kreten, bez da ćete imati pojma o čemu se radi.

9. Najpametnija

Muškarci vole inteligentne žene koje znaju da se izraze i imaju čvrste stavove, ali ne i one koje baš ‘sve’ znaju najbolje, ne dozvoljavaju mišljenja suprotna od svojih i ne prekidaju raspravu dok ne kažu sve što joj je na pameti. Takve žene imaju ružnu naviku da ističu svoje obrazovanje, iskustvo ili racionalnost, istovremeno podcenjujući ljude oko sebe.

10. Zavodnica

Ona pršti seksepilom, za njom se okreću muškarci na ulici, a vrlo je svesna svoje privlačnosti i zna kako da je koristi. Uvek je okružena obožavaocima, stalno dobija ponude za izlazak na sastanak i gde god izađete s njom ona nekog poznaje. Vrlo brzo ćete shvatiti da ona nije samo žrtva svoje lepote, već vrlo jasno podstiče muškarce da flertuju s njom, jer je serijska zavodnica koja obožava da ‘pumpa’ svoj ego, pa ćete osećati stalnu nesigurnost i ljubomoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar