U trendu

Muškarci stariji od 40 godina naročito se pale na dve stvari

Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Prema anketi internet stranice „LeAffair“ znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

Na šta se to pale sredovečni momci?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Verovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nježan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja – ispred oralnog seksa!

Zatim na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim potpeticama, SM igrice i seks u troje. Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa uopšte e im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima?

Muškarci u dvadesetima i delimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu. Međutim, ko želi da se snima za vreme grupnog seksa? Stalno bi bilo neko naguravanje, pa bi neko ispao iz kadra… Neee, hvala!

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu.

U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da se od 45. godine muškarci (ali i žene!) manje seksaju, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar