Muškarci stariji od 40 godina naročito se pale na ove dve stvari, mnogi će se iznenaditi kad vide koje

Prema jednoj nedavno sprovedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina naročito vole dve stvari – verovatno ćete se iznenaditi kad vidite koje.

S druge strane, mlađi muškarci su željni eksperimentisanja – što je s jedne strane i logično.

Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Prema anketi internet stranice „LeAffair“ znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Na šta se to pale sredovečni muškarci?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Verovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja! Ispred oralnog seksa.

Zatim na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim štiklama, SM igrice i seks u troje. Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa uopšte im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima?

Muškarci u dvadesetima i delimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu, piše Miss7.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene) imaju manje seksa, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.