U trendu

Muškarci, uradite ovo ako želite da izdržite duže u seksu, partnerka će vas obožavati zbog toga

Prerana ejakulacija je problem velikog broja muškaraca i nije nešto čega se treba stideti. Razgovarajte sa vašom partnerkom i objasnite joj šta vas uzbuđuje i šta od nje očekujete kako bi vam seks bio prijatniji i kako bi trajao duže. Procenjuje se da je prosečno vreme od momenta penetracije do ejakulacije 5,4 minuta.

Uz pomoć nekih trikova i tehnika, možete izdržati duže u krevetu. Ovo su samo neki od onih koje možete da primenite.

Vežbajte

Jačanjem mišića stomaka, donjeg trbuha i poda karlice moći ćete duže da izdržite u seksu i da uspešno kontrolišete erekciju.

Ograničite prodiranje

Postoje brojni načini da uživate u predigri koji ne podrazumevaju penetraciju u partnerku i snažno pribijanje uz nju. Umesto da proveravate koliko duboko možete da prodrete u nju, stimulišite njenu G tačku penisom i kontrolišite jačinu pritiska.

Promenite pozu

Promena poze mnogim muškarcima pomaže u kontroli ejakulacije, a kada osetite da ste blizu vrhunca promenite pozu.

Oklevanje

Odlaganje orgazma kada masturbirate može da bude dobar trening za seks sa partnerkom. Setite se toga sledeći put kada se sami opuštate.

Stisak

Kada osetite da ste blizu, pritisnite penis odmah ispod vrha i to će učiniti da ne ejakulirate prerano.

Prvo dame

Mnogo žena za orgazam treba stimulaciju klitorisa, pa zauzmite neku pozu u kojoj možete da kontrolišete plitko prodiranje, a da možete istovremeno da stimulišete klitoris partnerke.

Koristite kondom

Prezervativ je odličan u kontroli prerane ejakulacije, pa ukoliko imate problem s tim da vam treba malo vremena od početka seksa, koristite kondom.

Pilule

Postoje pilule koje mogu da vam odlože erekciju, ali se posavetujte sa lekarom pre nego se usudite da probate neki lek.

Instalirajte neku aplikaciju

U moderno doba kada se sve vrti oko tehnologije i tehnike, imate aplikacije koje vam mogu pomoći.

Posavetujte se sa ekspertom

Ako mislite da ste sve probali i da vam ništa ne pomaže, onda se posavetujte sa nekim stručnjakom, bilo da je to lekar opšte prakse, ginekolog ili psiholog. Nije sramota potražiti najbolje rešenje za problem sa kojim možete da izađete na kraj uz malo truda i pomoći, prenosi Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.