U trendu

Na ovakve muškarce žene padaju k’o kruške – Uf, oni su prosto NEODOLJIVI!

Da li ste se ikada zapitali zašto su neki tipovi muškaraca tako neodoljivi ženama?

Iako možda mislite drugačije, zavodljiv izgled nije garancija da će žena „pasti” na muškarca. Razvijeni bicepsi, tricepsi, trbušnjaci…? Ako ih muškarac ima, to je plus, ali ono što je važnije krije se u njegovoj ličnosti.

Saznajte kojih pet tipova muškaraca privlači žene kao magnet.

1. Oštrouman

On „zna znanje“. Otvara teme o kojima se može kvalitetno razgovarati i podstiče drugu stranu da počne da razmišlja. Istovremeno, osim što je odličan sagovornik, on je i odličan slušalac i često ima istančan smisao za humor. Ume da nasmeje sagovornike i sa njim zaista nikad nije dosadno. Ženama su takvi muškarci jednostavno neodoljivi u ulozi životnog partnera, jer veruju da su im dani sa njima sadržajniji i garantuju izvesnu dozu sigurnosti da se vreme provedeno van spavaće sobe može provesti veoma kvalitetno.

2. Pažljiv

Pridržaće vam vrata od auta, izvući stolicu pre nego što sednete, brinuće se da li vam je hladno i da li ste gladne… Takvi muškarci su empatični i osetljivi na potrebe drugih. Kada prođu fazu „zaljubljivanja u loše momke“, žene će svoje buduće dane videti u vezi sa ovakvim muškarcem. Žene treba da dostignu određenu dozu zrelosti da bi prepoznale kvalitete takvih muškaraca, ali će na kraju ceo život provesti sa muškarcem koji će „brinuti o njima“.

3. Samouveren

Muškarac koji zna „šta vredi“ osvojiće ženu bez problema. Ipak, tanka je linija između „arogantnosti” i samopouzdanja, pa oni muškarci koji znaju da izvuku glavu iz oblaka i čvrsto spuste noge na tlo osvajaju žene bez problema. Ne oseća se ugroženo u društvu drugih muškaraca. Zna da će ga drugi doživljavati kao odvažnog, ako zrači takvom aurom.

4. Umetnik

Umetničke duše su od pamtiveka „iskakale” iz gomile. Dodavanje nečeg crvenog ili zelenog u beskrajno sivilo je nešto što će kreativci znati savršeno da kombinuju. On je spontan i živi u trenutku, a ženu će lako osvojiti svojom kreativnošću. Neretko će na salveti u kafani u trenu ispisati nekoliko redova poezije, što će potpuno „omekšati” lepši pol. Svaka žena želi da se oseća posebno, a ovaj muškarac to svakako može da joj obezbedi.

5. Egzotičan

Dolazi iz egzotične zemlje i sa sobom „nosi“ nešto drugačije. Akcenat koji osvaja, jedinstven pogled na svet… Ovakav muškarac će biti meta mnogih ženskih pogleda. Lako budi radoznalost kod žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar