U trendu

Na ove tri erogene zone skoro svi zaboravljaju: Začiniće predigru za fantastičan seks

Usne, vrat, intimne zone dobro su poznate erogene zone i dodir ili poljubac baš tamo dovešće svakog do ludila. Ali postoje neka ne tako poznata i popularna mesta na telu koja mogu da raspale strasti kada to najmanje očekujete.

Dr. Emili Morse je poznata po svojim savetima o intimnosti i zadovoljstvu. Seksualna terapeutkinja i autorka obično deli svoje savete na mreći X, ranije Tviter, ili na svojoj veb stranici. Sada, u objavi na društvenim mrežama, otkrila je tri „potcenjene“ erogene zone koje će vam pomoći da začinite vašu predigru, prenosi Daili Star.

„Želite da začinite svoju predigru? Isprobajte ove tri potcenjene erogene zone“, rekla je ona, a zatim podelila šta su to bile, obećavajući intenzivno zadovoljstvo.

„Iza kolena. Svod stopala. Bočne strane trupa“, dodala je. Objava je dobila gomilu pregleda i čini se da je njenih 237.900 pratilaca što pre htelo da isproba ove erogene zone, dok je nekoliko njih podelilo svoje povratne informacije. Jedan je napisao: „Ta tačka iza kolena jednostavno… radi.“

Drugi je dodao: „Torzo. Apsolutno.“ Treći korisnik je prokomentarisao: „Ne zaboravite da nežno grickate kožu kukova. A četvrti je napisao: „Istraživanje potcenjenih erogenih zona kao što je zadnji deo kolena može dodati primamljiv obrt predigri, pretvarajući senzorno istraživanje u divno putovanje.

Prethodno je stručnjakinja za seks podelila svoje savete za bolji seks. „Poznavanje svog partnera vas uzbuđuje, pali i njih, i pomaže vam da planirate bolje sastanke, imate bolji seks i lakše se uzbudite“, rekla je ona. Nije tajna da bolja komunikacija može znatno poboljšati vašu intimnost. Svi stručnjaci za seks smatraju da je važno da oba partnera znaju šta jedni drugima vole, a šta ne vole u ​​krevetu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.