U trendu

Na početku

Nije retka tema ženskih razmišljanja – šta je to što privlači muškarce? Šta je to čime žena može osvojiti muškarca na samom početku zabavljanja? Velike grudi, plava kosa, minić? Treptanje okicama i izigravanje bespomoćne devojčice? Možda da jednostavno budu alfa ženke i uzmu ono što hoće? Nešto četvrto? Ukoliko i vi imate ovakvih pitanja, evo nekih caka koje i te kako deluju.
Jedan vam je od prvih izlazaka, oboje ste nervozni, još uvek se ne znate dobro i trudite se da se predstavite u najboljem mogućem svetlu. Verovali ili ne, ali u takvoj situaciji peh je ono što može da "olabavi" atmosferu – recimo, desi vam se da prospete piće ili da vam malo variva ispadne na zemlju. Znamo, u takvom trenutku želite da "propadnete u zemlju" od blama, čvrsto uverene da će vas on smatrati trapavušom, ali izuzev ako je opsesivni čistunac, njemu takva misao neće biti ni na kraj pameti. Samo će osetiti olakšanje što, eto, ni vi niste savršene, pa će se opustiti i još više uživati u vašem društvu.
On je napravio neki potez koji vama deluje luckasto ili neobično? Normalna je reakcija da ga na to pogledate zbunjeno – iznenađene ste, ne znate o čemu se radi. Međutim, ako vam uspe da takav luckasti potez prokomentarišete kao simpatičan, voleće vas zbog toga, jer će osećati da ga volite takvog kakav jeste.
Jedna od klasičnih situacija jeste da on na ulici vidi zgodnu devojku i refleksno se okrene za njom, a vi se narogušite. Nemojte! Možete ga diskretno uhvatiti za ruku, i to će mu prijati. Ako ste u stanju da to uradite bez sarkazma ili kiselog izraza lica, možete i prokomentarisati nešto kao: "Lepa je" – vaša samouverenost će ga oduševiti.
Ukratko, mali gestovi kojima ćete opustiti situaciju, pokazati mu da vam se dopada takav kakav je, da se vi osećate sigurno u sebe – to je ono što će većinu muškaraca oboriti s nogu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.