Način na koji on troši

Mnoge devojčice su se jako lepo zabavljale uz „voli me – ne voli me“ igre, kao i uz pogađanja tipa šta bi moglo da znači što su u tom-i-tom trenutku videle određeni spoj brojeva na registarskim tablicama nekog automobila. Kada odrastu, uglavnom se ne igraju baš tih igara, ali mnoge od njih i dalje vole da razmišljaju o tome šta ovakva ili onakva navika znači. Ako su i vama ovakva razmišljanja zanimljiva, evo jednog: šta možete da zaključite o muškarcu iz načina na koji on troši. Ovaj tekst je, razume se, pretežno zabavnog karaktera; može se desiti da čak i ispadne tačan kad je neko u pitanju, ali ga svejedno ne treba uzimati preozbiljno.

On sve deli napola: vi ste predložile da podelite račun na pola, on je to prihvatio – ali tako da sabira i oduzima do poslednjeg dinara (ili i pare). To je vrsta muškarca koji će uvek biti pouzdan, pozvaće vas tačno u minut kada je rekao da će to učiniti – i od njega ne možete da očekujete ni trunku spontanosti. Ili je to, ili mu je vaš predlog bio jako zabavan, pa je rešio da ga sprovede do ekstrema, čisto da vidi kako ćete reagovati.

Uvek plaća kešom: radi se o nezavisnom i samouverenom muškarcu. Vrlo je malo verovatno da takav muškarac bude „mamin sin“. Takođe, moguće je da je i pomalo konzervativan i da uopšte ne voli da rizikuje. Nije verovatno da će ovakav čovek ikada imati novčanih problema zbog nekontrolisanog trošenja.

On plaća sve: ambiciozan je i žudi za statusom. Hoće da se pokaže i jako mu je stalo do toga da uvek ostavi povoljan utisak. Nema ničeg lošeg u tome, izuzev ako je neodgovoran ili neorganizovan – tada se lako može naći u ozbiljnim finansijskim problemima.

Njegov novčanik je prazan: moguće je da se radi o trenutnoj krizi, a moguće je i da u potpunosti zavisi od drugih i da ga neko drugi (ne baš imućan) izdržava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.