U trendu

Najbolje predigre MORATE isprobati

ZAVEDITE GA VAN SPAVAĆE SOBE

Započnite zavođenje negde daleko od spavaće sobe. Odlazak na večeru i blagi dodiri stopalom ispod stola, razbuktaće njegovu maštu. Nastojte svakako da to bude suptilno i neprimetno drugim gostima. Takođe, i druge lokacije mogu da budu vrlo seksi, poput kuglanja, plivanja, pa čak i penjanja uz veštačku stenu. Kupovina donjeg ruba, pri kojoj će on odlučivati šta vam bolje stoji, fantastično!

ZAPOČNITE DAN PREDIGROM

Ako je rutual vašeg voljenog jutarnje tuširanje, zašto mu se ne biste pridružili? Naravno samo na kratko, dovoljno da zagolicate njegovu maštu. Ako je to s druge strane vaš način da započnete dan, zašto ga ne biste suptilno pozvali da vam nasapunja leđa, uz nagoveštaj da je – igra počela i da ga još mnogo toga očekuje večeras?

POŠALJITE MU SEKSI PORUKU
To može da bude sms, slika, pa čak i video na kom naglašavate u čemu ste (ili bez čega) i šta želite da uradite kada se vidite. Njegovo nestrpljenje rašće iz sekunde u sekundu, naročito ako vas bude video u nekom izazovnom vešu, ili čuo kako izgovarate da biste hteli da mu ostvarite najveću fantaziju.

IZNENADITE GA

Kada se ujutro budete spremali za odlazak na posao, obucite neko seksi donje rublje, pred njim naravno. Uhvatite njegov pogled kada shvati u čemu ste, ali ne pridajte mu pažnju. Dok on bude zaokupljen doručkom ili tuširanjem, skinite donji veš i ubacite mu u džep od sakoa ili jakne. Kada se rastanete, sačekajte neko vreme ne bi li sam pronašao vaš „poklon“, a ako nema reakcije kroz nekoliko sati, pošaljite mu poruku sa naznakom da pogleda u svoj džep.

PROVERITE NJEGOVU IZDRŽLJIVOST

Predigra je zapravo provera izdržljivosti. Egzotično putovanje na kom otkrivate erogene zone vaše voljene osobe, ali i svoje. Prolongirajte zato predigru koliko god je moguće. Prema rečima seksologa, u takvom slučaju vrhunac će biti još intenzivniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.