U trendu

Najčešću greška koju pravimo u seksu otkrila svetska stručnjakinja za seks – ima jedan „ludi“ savet

Seksološkinja Šantel Oten otkrila je koja je najčešća greška koju mnogi rade u seksualnom životu. Šantel Oten direktorka je australijskog Instituta za seksologiju i seksualnu medicinu i postala je vodeći stručnjak za pitanja seksa u poslednjih 10 godina.

Govoreći u podkastu, objasnila je da  je uobičajena greška koju većina čini u seksualnim životima slična ‘odlasku u isti restoran svake večeri na spoj’.

– Mnogi pretpostavljaju šta njihov partner želi ili šta mu treba i budući da je prošli put delovalo, pretpostavljaju da će im se i ovaj put svideti. Onda to svaki put pretpostave i na kraju jednostavno stalno imate isti ‘spoj’ – istakla je.

Opisuje to kao da svake večeri idete u isti restoran – dobro je, ali znate što ćete dobiti pa vas ne uzbuđuje i ne očekujete nešto veliko.

– Pomešajte, promenite dane, vremena, lokacije i aktivnosti. Gubimo znatiželju i to je vrlo štetno. Možete kupiti partneru seksualnu igračku i predložiti da to učinite u automobilu ili predložiti vreme, a i ne morate uvek pitati partnera – savetuje seksologinja.

Šantel trenutno je u vezi s paraolimpijskim teniserom Dilanom Alkotom i uvek je bila neverojatno otvorena po pitanju njihove živahne veze.

Deli i svoj ‘najluđi’ savet kako začiniti nečiji seksualni život.

– Imuna sam na ono što je divlje i što nije. Ali stvaranje sanduka s različitim seksualnim igračkama je dobro, a svakako isprobavajte svoja različita alter-ega u spavaćoj sobi. Tamo možeš biti ko ako želiš. Ako možete stvoriti prostor bez prosuđivanja, to bi mogla biti jedna od najluđih stvari koje možete učiniti – ističe ona, piše Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar