U trendu

Najnovija anketa razotkrila kakav seks žene stvarno vole

Pitanje za „milion dolara“ je jednostavno – kakav seks žene vole? Likovi iz bajke koji vole da se hvale svojim seksualnim doživljajima u većini slučajeva su zadnji takav doživljaj imali kad su se nehotice okrznuli s nekom dojkom… ili su se družili s „Desankom“.

Pravi frajeri, za početak, neće se hvaliti takvim stvarima….

Kako prenose mediji, promenile su se i seksualne navike, naročito žena, što je pokazalo je zanimljivo istraživanje internet stranice za upoznavanje „OkCupid“.

Nakon što su anketirali više od 400.000 svojih članova, zaključili su da žene u sve većem broju preferiraju grubi seks – čak 62 odsto!

Ako pitate stručnjake, tu za njih nema ničeg čudnog – kad vas neko ogrebe, udari ili ugrize, vama skače broj otkucaja srca i krvni pritisak, što tokom seksa nije teško protumačiti kao seksualno uzbuđenje. Neki delovi mozga imaju potpuno identičnu reakciju na seksualno uzbuđenje i bol.

Šta onda žene najviše vole u tom smislu? Brojke kažu sledeće – 60 odsto voli da partner preuzme potpunu kontrolu u seksu, dva posto više voli da bude povučeno za kosu, a uz to su omiljeni ugrizi, pogrdna imena i vezivanje, prenose mediji

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.