U trendu

Nasmejte se kiksu

Po filmovima je često moguće videti potpuno usklađene partnere u krevetu, šta god da izvode. U knjigama je takođe moguće pročitati opise usklađenih ljubavnika koji izvode neke neverovatne poze. U stvarnosti to ne izgleda baš tako, i preporučljivo je imati zdravu dozu smisla za humor.
Rešili ste da pokušate sa satenskom ili svilenom posteljinom, uz dodatak svilenog donjeg veša. I svila i saten su veoma prijatni na dodir, ali i klizavi – i umesto da elegantno i zavodnički klizite po posteljini, lako vam se može desiti da nimalo dostojanstveno skliznete na patos. Zajedničko kupanje, seks u kadi ili zajedničko tuširanje, zbog klizave sapunice, takođe donose opasnost da se okliznete i padnete. Nova poza koju pokušavate da izvedete može se pokazati krajnje neudobnom, ili se možete ušeprtljati i pasti, ili… Razne nezgode moguće su tokom seksa – ono što je tada glavno jeste da se od toga ne napravi frka.
Mnogi, naročito iskusniji, to već i sami znaju, pa će, ako se desi neki kiks (a kiks se desi svakome bar ponekad), da se tome slatko nasmeju, naprave šalu od cele stvari, i neopterećeno nastave dalje. Vođenje ljubavi, na kraju krajeva, treba da bude uživanje, a ne takmičenje u zavodničkim pozama i pokretima – niko vas ne snima, zar ne?
Problem nastaje ako te seksi pokušaje (seksi svilena posteljina, vođenje ljubavi u kadi ili pod tušem, isprobavanje različitih poza) shvatite preozbiljno, kao nešto što obavezno mora uspeti i izgledati fenomenalno i ekstrazavodnički, inače ste vi očajno loš ljubavnik ili ljubavnica. Ako na taj način posmatrate vođenje ljubavi, tu onda uživanja nema – kako uživati ako od čina bliskosti između dvoje koji se vole pokušavate da napravite predstavu?
Opustite se i uživajte s voljenom osobom, to je ono što je glavno. Izvođenje predstave bez kiksa očekuje se od osobe koja se plaća – a partneri koji se vole opušteni su tokom vođenja ljubavi, uživaju, razumeju da se kiksevi mogu desiti i da ideja koja im je izgledala interesantno može da ne uspe, i to ih ne uzrujava, već se sitnim nespretnostima i neuspesima nasmeju (ukoliko nema povrede) i s uživanjem nastave.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.