U trendu

Ne preskačite ih: 5 ‘čudnih’ erogenih zona koje će razbuktati strasti

Vrat, unutrašnja strana bedara, stopala – sve su to dobro poznate erogene zone. Danas vam donosimo listu onih neočekivanih koje vam takođe mogu pomoću da doživite eksplozivno seksualno iskustvo sa svojim partnerom.

1. Kosa

Sigurno već znate da je milovanje po kosi opuštajuće, a kada se kombinuje s ljubljenjem i maženjem postaje izuzetno  senzualno.

2. Čelo

Glava je prekrivena nervnim završecima koji ‘pojačavaju’ i najnežniji dodir. Lagani poljupci u čelo aktiviraće hormone poput dopamina i serotonina koji podstiču opuštanje i dobro raspoloženje.

3. Leđa

Svi volimo dobru masažu leđa, ali ona su i senzualna erogena zona. Slobodno ih malo ‘gricnite’, zaspite poljupcima i dodirima za maksimalan užitak tokom seksa.

4. Ključna kost

U velikoj blizini vrata, verovatno najpoznatije erogene zone, nalazi se ključna kost koja je izrazito osetljiva zbog toga što (poput vrata) ima jako tanku kožu. Neno lagano dodirivanje može biti početak uzbudljivog seksa.

5. Dlanovi

Većina ljudi ima dlanove osetljive na lagani dodir. Prelazite prstima gore-dole preko partnerovih dlanova ili ga zamolite da on isto uradi vama i uživajte u neverovatnom osećaju koji će vas obuzeti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.