U trendu

Ne stidite se, uopšte nije tabu: Ovo je najčešća seksualna fantazija

Da su iz nekog nepoznatog razloga seksualne fantazije i i dalje tabu tema, pokazalo je istraživanje portala Bedbible, koji se bavi recenzijom seks igračaka. Čak 68 ispitanika priznalo je da ne priča nikome o svojim seksualnim maštarijama.

Njih 13 posto je doživelo lošu reakciju kad su to spomenuli nekome, a 29% ispitanika reklo je da se boje osude pa radije šute o svojim vrućim fantazijama. Ako bi već nekome odlučili da otkriju šta im golica maštu, rekli bi to partneru.

Istraživanje su, kroz anketu s ciljanim pitanjima, sproveli među nešto više od 1000 Amerikanca, a na prvo mesto najčešćih fantazija smestio se oralni seks.

Lista najčešćih seks fantazija:

Oralni seks: 32 posto

Seks na neobičnom mjestu: 25 posto

Igranje uloga: 24 posto

Seks sa slavnom osobom: 22 posto

Seks s bivšim: 19 posto

Seks u javnosti: 19 posto

Seks s više partnera: 19 posto

Analni seks: 18 posto

Seks s istopolnim partnerom: 17 posto

Biti dominantan: 17 posto

– Verujemo da sve seksualne fantazije treba deliti s drugima i slaviti ih, kad god je to sigurno i uz obostrani pristanak. Niko ne zaslužuje da se oseća neprijatno ili osuđivano zbog onoga što voli, jer svi imamo različite preferencije. Osim toga, seks bi bio prilično dosadan da nema kreativnih ljudi koji s vremena na vreme malo začine stvari u krevetu – rekli su istraživači u Bedbibleu, a prenosi myimperfectlife.com.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)