Ne u krevetu

Kaže se da je u ljubavi i u ratu sve dozvoljeno (hm, da li je zaista?). Ima žena koje će ovo shvatiti kao da je i u krevetu sve dozvoljeno, ili barem sve što ne uključuje fizičko nasilje, ali daleko od toga. Na šta mislimo? Evo nekih stvari koje nemali broj žena radi (naravno, ne sve, i ako radi nešto od toga, ne znači da radi i sve ostalo), a koje u krevetu nipošto ne bi trebalo raditi (ponešto ne bi trebalo raditi ni bilo gde drugde).
Krevet će mnoge žene shvatiti kao mesto za opušten razgovor, pa će s tim otići malo predaleko. Recimo, dok su u krevetu s partnerom, raspredaće nadugačko i naširoko o problemima koje imaju sa šefom i s ljubomornim koleginicama. Kao jedno, krevet nije mesto za takvu priču – krevet treba da bude mesto za odmor i za stvari koje vas oboje opuštaju, a slušanje maratonskih žalbi o problemima na poslu ne može da opusti nikoga. Kao drugo, osim ako od momka želite konkretan savet kako da izađete na kraj s koleginicama i šefom, možda je bolje da se žalite drugarici.
Eksperimentisanje u seksu može da bude zabavno i zanimljivo. Međutim, loša je ideja da eksperimentišete na samom početku veze, naročito ako već znate da ste s muškarcem koji najviše voli "klasiku". Početak veze služi za upoznavanje – u svakom smislu.
Nedavno ste spavali s drugim muškarcem – pre tri dana, recimo? Čak i ako tada još uvek niste bile u vezi sa sadašnjim muškarcem, to nije nešto što treba da mu spomenete. Ne, ne treba čak ni da mu kažete da je mnogo bolji od prethodnog. Pitaće se koliko često menjate partnere.
Vaša prijateljica ima dečka koji je izuzetno zgodan i voli da s vama priča o njemu, a i vama se dopada da s njom satima preko telefona razgovarate o tome. To je u redu, ali takve telefonske razgovore stvarno ne morate da vodite iz kreveta, dok je vaš dragi pored vas. Jeste, vi ste tada baš opuštene – ali on neće biti kad čuje o čemu pričate.
Ni u krevetu, a ni van njega, nemojte puštati isključivo muziku koju vi volite, niti televizijske kanale za koje znate da ih on ne podnosi.
Skraćena verzija? I kad ste u vezi, dešavaće vam se da radite nešto za šta znate da on to baš i ne voli. Međutim, dok ste zajedno u krevetu, mestu za zajedničko opuštanje i uživanje, izbegavajte da radite bilo šta za šta kao inteligentna osoba možete da pretpostavite da će njemu smetati. Podrazumeva se da bi trebalo da i on postupa na sličan način.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.