U trendu

Ne uživate više u seksu? Evo mogućih razloga…

Da li ste se našli u situaciji da vam se seksualni život sveo na neku vrstu obaveze i rutine? Pa, niste jedini.

Najbitnije (za početak) je da shvatite da morate da poradite na seksualnom životu.

1. Vaša psiha
Na osnovnom nivou, čin vođenja ljubavi i dostizanja vrhunca je prvenstveno psihološkog karaktera. Ukoliko imate barijeru psihološkog tipa, teško ćete se opustiti i dostići orgazam. Vrlo je važno da ste u tim momentima fokusirani na povezanost s partnerom, jer mnogi parovi misle samo na to kako da postignu vrhunac, ne ostvarujući tu važnu konekciju sa partnerom. Naučite kako da se opustite i uživate u svim osećanjima koja vam seks donosi i samo na taj način ćete istinski uživati u vođenju ljubavi, ali i u specijalnoj povezanosti s partnerom.

2. „Problematična“ osećanja
Kako je seks intimna komunikacija dve osobe, može biti odraz same veze, tako da prvo treba da sagledate vaš odnos, jer bilo šta što ne štima može da poremeti i vaš seksualni život. Mnogi problemi u seksu proističu obično iz problema u samoj vezi. Kada osetite emotivnu distancu u vezi, ona se uvek seli i na psihološki nivo. Za žene jako je važna emocionalna konekcija, sigurnost i voljenost da bi se prijatno osećala u spavaćoj sobi.

3. Vaša osećanja, otvorenost i samopouzdanje

Jedna od važnijih stvari za osećanje prijatnosti u spavaćoj sobi sigurno je stepen zadovoljstva svojim telom i samim sobom. Kada ste emotivno otvoreni i prisutni u momentu vaše zadovoljstvo raste i intimnost se produbljuje. Dok mnogi ljudi nemaju problem da pričaju o svojim željama i fantazijama, drugima to ide teže od ruke. Ta barijera može da dovede do nezadovoljstva seksualnim životom, pa stoga poradite na tome da svom partneru kažete sve svoje fantazije kako biste obogatili dešavanja ispod čaršava.

Izvor: Vestionline

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar