U trendu

Neće vas jer niste bogati?

Izvestan broj muškaraca se požalio na problem iz naslova: žene nisu zainteresovane za njih jer oni nisu imućni. Međutim, ne traže sve žene bogataše, tako da je moguće da oni primećuju samo one žene koje najviše interesuje novčanik.

Pored toga, postoje i muškarci koji imaju trideset i više godina, još uvek žive kod roditelja, platu troše kao džeparac (ukoliko uopšte negde rade i imaju platu), a onda se žale da ih nijedna žena ne shvata ozbiljno. Pa, osoba od trideset i više godina koja živi kod roditelja i/ili je roditelji izdržavaju ostavlja utisak preraslog deteta, što baš i nije muževno – kako je shvatiti ozbiljno?

Ne kažemo, zaista postoje žene kojima je glavno koliko muškarac zarađuje, koliki stan ili kuću ima, koji automobil vozi, može li da joj kupuje skupe stvari i da je vodi na letovanja i na zimovanja po egzotičnim destinacijama…

Ima i takvih, nije da nema. Međutim, daleko od toga da su sve takve. Šta je onda problem, ako nisu sve takve? Problem nastaje kad se muškarac koji nema novca interesuje samo za takve žene, samo ga takve zanimaju, a ostale i ne primećuje, i onda mu, naravno, smeta što ga takve žene neće. Ukoliko mu i priđe neka žena kojoj finansijska strana nije najvažnija, ignorisaće je ili će je odbiti, jer ga interesuju one druge.

I, šta da radite ako vas žene odbijaju jer niste imućni, ne možete da im ponudite skupe poklone, da stanuju u vašoj vili, letuju s vama na Karibima, da ih vozite svojim skupim automobilom? Pogledajte više oko sebe, potražite drugačije žene – ima ih dosta koje nisu zainteresovane isključivo za vaš novčanik i za ono što vaš novčanik može da im priušti.

Možda one ne hodaju na vrtoglavo visokim štiklama niti nose skupu garderobu koju im je prethodni partner poklonio (uopštavanje, naravno, daleko od toga da su sve žene koje nose visoke štikle i skupu garderobu lovci na muške novčanike), ali će vam ponuditi ljubav, i neće im biti važno što niste bogatiji rođak Bila Gejtsa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)