Nekad se pretvaraju da nemate šanse

Kada pokušavaju da privuku osobu koja ih je zainteresovala, i muškarci i žene umeju da igraju svakakve igre, da se pretvaraju i foliraju. Između ostalog, nekad će se pretvarati da kod njih nemate ama baš nikakve šanse, iako su zapravo zainteresovani.
Zainteresovala vas je ta osoba koju ste sreli na nekom okupljanju – a ona kao da vas i ne primećuje. Flertuje s drugima, smeje se s njima, pored vas prođe kao da niste tu, eventualno pređe pogledom oko vas kao da vas uopšte ne primećuje… Pokušavate da privučete njenu pažnju, a ona ništa. Razmišljate da odustanete, možda i da odete – tad vas zaspe pažnjom, nekad u toj meri da maltene zaboravite da vas je do malopre ignorisala.
Nije mali broj onih koji su igrali ovakvu igru. Rezultati variraju od slučaja do slučaja. Nekad tako zaista uspeju da privuku osobu za koju su zainteresovani – a nekad je takvim ponašanjem i odbiju od sebe, bilo zato što zaključi da nisu zainteresovani pa se skloni ili potraži drugo društvo, bilo zato što pretpostavi da je u pitanju igra i ne interesuje se za osobe sklone takvim igrama.
Da li da i vi igrate takvu igru? Zavisi od vas i od onoga što želite da postignete. Uzmite u obzir da je takvom igorm moguće povrediti nečija osećanja, kao i da je, kad vam se neko zaista dopada, jako teško igrati bilo kakve igre, pa bi osoba koju pretvaranjem pokušavate da privučete mogla da zaključi da i niste preterano zainteresovani za nju, da vas poigravanje više zanima.
A ako vas zanima neko ko besomučno flertuje s drugima i kao da i ne primećuje da vi postojite? Pa, postoji mogućnost da vas zaista ne primećuje ili ga ne zanimate, a postoji i mogućnost da baš takvim ponašanjem pokušava da poveća vaše interesovanje – na vama je da odlučite da li vas zanima neko ko je od svih mogućih načina za privlačenje pažnje odabrao baš taj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.