U trendu

Neke stvari žene NIKAD ne dele s partnerom

Veze se zasnivaju na poverenju, ali neke stvari neće nikome nauditi ako ostanu tajna. Evo nekoliko stvari koje žene vole uvek da zadrže za sebe.

1. Kilogrami
Iako ste videli pojedine fitness trenere koje su posvetile čitav život treniranju sebe i drugih, da ponosno dele svoju kilažu na Instagramu, većina žena će ovu brojku radije zadržati za sebe. Dama se ipak ne pita za godine i kilograme, zar ne?

2. Broj partnera
Retko koja žena s iole aktivnijim seksualnim životom će otkriti s koliko je frajera spavala. To ni na koji način ne može da utiče na njenu vezu ili na bilo šta drugo, osim ako se nije opekla i zaradila neku hroničnu polnu bolest.

3. Apetit
Ponekad je ženama nelagodno da kažu da su i nakon te obilnije salate i dalje gladne. To se većinom odnosi na početak veze ili neobavezne izlaske pre nego što istina po ovom pitanju ispliva na površinu.

4. Sposobnost u „muškim“ poslovima
Ako ima potreban alat, gotovo svaka žena će uspeti da sklopi bilo koji komad nameštaja. Neke žene to neće priznati svojoj jačoj polovini samo zato da ne umanje njegovu ulogu muškarca u kući i da u njegovim očima ostanu krhke i ženstvene.

5. Ispuštanje „golubova“
Iako nije nimalo privlačno, ipak se radi o normalnoj telesnoj potrebi. Ako ne mogu da se zaustave do kupatila, žene će uglavnom krivicu svaliti na kućnog ljubimca ili neku natprirodnu silu.

6. Nezadovoljstvo nakon seksa

Kako ne bi narušile ego svog muškarca, žene će uglavnom prećutati loše trenutke i to da nisu u potpunosti zadovoljene. Drugi put će biti bolje!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.