Nije onaj pravi ako…

Postoje neki gestovi koji će naterati dame da zaključe da muškarac s kojim izlaze definitivno i sigurno nije onaj pravi. Naravno, koji su to gestovi razlikovaće se od žene do žene, ali evo nekih za koje su se mnoge dame u jednom internet istraživanju složile da su razlog za šut-kartu – gestovi koji će dame navesti da dobiju sličan izraz lica kao zgađene mačke.
On toliko nema ideju šta da joj pokloni za Novu godinu, a zabavljaju se već neko vreme i trebalo bi da je koliko-toliko poznaje, da joj kupi neku bezveznu plastičnu igračkicu.
„Zaboravio“ je da ponese novčanik na prvi sastanak. Ovo ne znači da dame žele da potencijalnog partnera „oderu“ prilikom prvog sastanka, ali pokušaj da njoj uvalite plaćanje računa neće je nimalo oduševiti – naprotiv. Navešće je na pomisao da ima posla s neozbiljnim i neodgovornim tipom koji bi bio čisto gubljenje vremena.
Misli da će ona biti impresionirana ako joj saopšti da su njegove bivše devojke bile fenomenalne ribe. Šta god on time zapravo pokušavao da kaže (on je super frajer koga hoće dobre ribe, ona je fenomenalna riba, ona treba da se potrudi da bi dostigla standard njegovih bivših), ona će zaključiti da je izašla s nezrelim tipom koji nema pojma o ženama.
U poslednjih nekoliko godina on je imao više poslova nego što ona ima pari cipela – i bio otpušten s njih. Otpuštanje ili odlazak zbog nezadovoljstva poslom mogu se desiti svakom, ali ako se dešavaju svaki čas, govore o njegovoj neozbiljnosti i nesposobnosti.
Njegova ideja o proslavljanju njenog rođendana ne uključuje nju (da, ima i takvih „bisera“!).
On farba lice za velike utakmice. Znaju žene da muškarci vole sportove, ali više vole ako oni to pokazuju na zreliji način i ako im utakmica tima za koji navijaju nije najvažnija stvar u životu, nešto za šta žive.
Posvađaju se, a onda njegova mama zove da ih miri i da pravda ponašanje svog sinčića. I njemu je normalno da njegova mama to radi.
Njegova ideja gurmanske večere je podgrevanje gulaša iz konzerve.
Dođe po nju da je vodi na sastanak za koji su se dogovorili da će biti u osam uveče… U jedan ujutru.
Ona hvata sebe kako konstantno smišlja izgovore zbog čega je on ipak onaj pravi iako je svesna da se on sve vreme ponaša kao kreten.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.