U trendu

Novi trend u seksu golica maštu mnogih, jeste li probali orgazmičku meditaciju?

Orgazmička meditacija je, pojednostavljeno, povezanost, prepuštanje i ranjivost.

Krajnji cilj nije sveden na sam orgazam, već se radi o harmoniji između partnera. To je svesnost okupirana telom koja u krajnjem dovodi do vrlo eksplozivnih vrhunaca, kaže Marla Renee Stewart, stručnjakinja za seks iz SAD-a.

– Umesto da se osećate pod stresom zbog seksa i dopustite svom umu da luta naokolo, orgazmička meditacija  pomoći će vam da zadržite misli na mestu kako biste se mogli koncentrisati na osećaje i povezanost. To je meditacija usmerena na pomeranje vaše duhovnosti i vaše seksualnosti zajedno. Radite na disanju, prisutni ste, pomerate svoje telo na ritmičan način – pojasnila je.

Dodaje da postoji nekoliko specifičnosti ovakve prakse.

– Posebnu pažnju ćete hteti da obratite na klitoris, posebno na gornji levi deo. Lagano ćete pomilovati ovo područje na način na koji biste pomilovali svoj kapak: nežno – kaže ova stručnjakinja.

– Možete se osećati duhovno povezani s orgazmom, sa svemirom, s energijom, sa svojim ljubavnikom. Tada, ne samo da otpuštate hormone sreće kao u seksu, već postajete i duhovno usklađeniji jedno s drugim – nastavila je.

Kako provesti orgazmičku meditaciju u delo?
– Kao prvo, živite u trenutku i ne dopuštajte spoljnim smetnjama da vam stanu na put. Ne razmišljate o drugim stvarima, budite samo skoncentrisani na sebe i svoje telo. Iako je ovaj proces više usredsređen na način na koji komunicirate s partnerom, krajnji rezultati su eksplozivni – kaže.

– Ono što se obično događa kada radite orgazmičku meditaciju je to da vaša sposobnost disanja i prisutnosti omogućuje postizanje jačih orgazama – dodala je.

– OM je odličan način da resetujete svoj seksualni život i više se uskladite s voljenom osobom, ali ne bismo trebali potpuno zaboraviti na ‘veliko finale’. Uostalom, orgazam je veličanstven s razlogom! Orgazmi su veliki bonus, sjajni su i ako nas OM može tamo odvesti, to je praksa koju treba raditi -zaključila je, a prenosi myimperfectlife.com.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar