U trendu

OBLIK NOGU otkriva kakva je žena u KREVETU

Oblik ženskih nogu može reći mnogo toga o njenim navikama u krevetu, a to nije nimalo neobično, jer se sve zasniva na razumevanju ljudske anatomije i veze između ljudskih veza i hormonskog sastava. Kako oblik ženskih nogu određuje njene seksualne navike? Da biste to shvatili, stanite tako da vam noge budu jedna uz drugu i pogledajte se u ogledalo.

Tip A

Počevši od gležnjeva, a završavajući se malo više od sredine tela, noge su u pravoj liniji i postoji samo jedna rupa između njih. Postoji prilično rasprostranjeno uverenje da što je manji jaz između nogu, to je žena bolja u krevetu. Po pravilu, ove žene su jako nežne, a muškarce privlače svojom osećajnošću i ženstvenošću. One ne vole preuzimati inicijativu i žele da muškarac „obavi sav posao“. To može biti i opasno za odnos jer većini muškaraca to brzo dosadi, žene s takvim nogama bi trebale pokušati bar malo biti  aktivniji.

Tip B

Noge se dodiruju samo na jednom mestu, samo na gležnjevima. Ovakve žene vole nova iskustva, a vole i element igre u svojim odnosima. One su hrabre i avanturistički nastrojene. Ove žene su spremne preuzeti glavnu ulogu u vezi, ali takva prekomerna hrabrost ponekad može uplašiti muškarce. Zbog toga bi takve žene trebale naučiti da se kontrolišu.

Tip C

Noge su blizu jedna drugoj, ali se ne dodiruju. Žene s ovim tipom nogu su veoma nežne i romantične, ali ako im date sigurno mesto, pretvoriće se u divlje mačke.

Tip D

Noge se dodiruju u gornjem delu bedara, na kolenima, listovima i gležnjevima, to je jedan od najrasprostranjenijih oblika nogu. Takve žene se ponašaju prirodno i tradicionalne su u krevetu. One ne vole da eksperimentišu i imaju nekoliko omiljenih poza kojih se drže. Ali, ako njihov partner želi da isproba nešto novo, podržaće ga. Muškarci vole takve žene jer im daju poverenje, osim toga takve noge su i jako atraktivne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar